Yıllar sonra aynı pozu verdiler

Yarım Elma dizisinde kardeşleri canlandıran Günay Karacaoğlu ile Janset yıllar sonra aynı poz verdi. İkili Karacaoğlu'nun doğum günü için bir araya geldi. Günay Karacaoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Berfin Sengil
15 Mart 2024 - 15:30
Magazin

2002 yılında yayınlanan Yarım Elma dizisinin ikizleri yıllar sonra bir araya geldi. Başrollerinde Janset ve Günay Karacaoğlu'nun yer aldığı dizi çok sevilirken, dizinin ikizleri de birbirinden ayrılmadı.

Şimdilerde Korkma Ben Yanındayım dizisinde oynayan Günay Karacaoğlu'nun doğum günü için Baba Sahne'de buluşan ikili pozlarıyla dikkat çekti.

Yönetmenliğini Deniz Akçay Katıksız ve Ömer Uğur'un yaptığı, iki sezon ve 55 bölüm süren yapımda ikiz kardeşler Yonca ve Gonca'yı canlandıran ikilinin dostlukları, görenlerin beğenisini kazandı.

Janset, dizideki kardeşi Günay Karacaoğlu'nun doğum günü karelerini şu notla paylaştı:

O benim hem canım hem gardaşım. İyi ki doğmuş da yollarımız ve kalplerimiz birleşmiş. Seni çok seviyorum canım gardaşım. Nice güzel yaşlara.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin