Yusuf Güney yine başka alemlerde!

Şarkıcı Yusuf Güney bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı. Güney kişisel gelişim ve astral seyahat gibi farklı konulardaki söylemlerine devam etti.

Berfin Sengil
09 Şubat 2024 - 10:34
Magazin

Şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. Güzel havayı fırsat bilip alışverişe geldiğini söyleyen Güney, son günlerde gündemden düşmeyen söylemlerine yenilerini ekledi.

Yusuf Güney,Astral seyahatim bitti, dünyaya döndüm” dedi. Bu hafta yoğun bir taşınma telaşı olduğunu söyleyen ünlü isim, “Türkiye’deki son haftam artık Londra'ya yerleşiyorum. Eksikler vardı onları tamamlayıp eve döneceğim” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı katıldığı bir programda da yıllardır tedavisi devam eden sunucu ve oyuncu Kenan Işık hakkında, “Şu an astral boyutta kaybolmuş durumda. Geri getirilebilir. Bunun teknikleri var. Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki beynimiz yanacak. Ben kendisini çok seviyorum. Kendisine hayranım” diye konuşmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin