Yusuf Güney'in yeni aşkı dünyada yaşamıyor

Astral seyahat ile ilgili açıklamaları nedeniyle sık sık gündem olan Yusuf Güney, sevgilisi hakkındaki soruya 'Andromeda Galaksisi'nden cevap verince magazin gündemine oturdu.

Berfin Sengil
25 Mart 2024 - 16:13
Magazin

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk olurken burada yaptığı astral seyahat açıklamalarıyla bir kez daha gündem oldu.

Sevgilisi Andromeda Galaksisindeymiş

Hayatında aşk olup olmadığı yönündeki soruya Yusuf Güney, "Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksi'de Kepler 32-36 DDGC’de bir hatunla beraberim. Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor ve şu an 100 yaşında çok güzel bir kadın, dünyaya göre 18-19 yaşlarında" dedi.

Çoklu evrende kendisinden 5 tane olduğunu söyleyen Güney, onları izleyebildiğini de dile getirdi.

'Uzaya Gitmeyi Başardım'

Daha önce kendisine uzaya gitme hayalinin olup olmadığı sorulan Yusuf Güney, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" diye konuşmuştu.

'NASA Benden Sonra Açıklıyor'

Kendisinin iki yıl önce söylediği Ay’da su olduğunu bilgisini NASA'nın daha yeni açıkladığını iddia eden Yusuf Güney, "Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı. Ay’ın karanlık tarafında bir askeri üs var. Bunu uzaydaki varlıkların yaptığını söyledim. Onu da yeni açıkladılar. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin