Aziz’in 7.bölümüne Efnan damga vurmuştu. Bir tarafta gerçekleri öğrenmeye başlayan ve Dilruba’nın evliliğine engel olmayan Aziz bir tarafta ise konuşmaları duyan ve evden ayrılan Efnan.
Yaşanan tüm olaylardan sonra Mısır’a gitme kararı alan Efnan, son bir iyilil olarak prensesin atölyeye gitmesini ve halı satın almasını sağlamıştı. Fakat prenses halıyı satın almak için Aziz’e bir şart sunmuştu. Efnan’ı geri döndürmesini istemişti. Zaten orada bölümün bittiğini gördük. Peki Efnan geri dönecek mi? Yeni bölüm ön izlemesinde bu konuda bazı detaylar gözüktü.
#related_item_716905#
Aziz, Efnan’ı İkna Etmeye Çalışıyor
8.bölüm ön izleme videosunda gördüğümüz Efnan şehirden tam olarak ayrılmadan Aziz onu yakalamayı başarmış. Efnan’ın şehirden ayrılmaması için Aziz’in bir hayli dil dökeceğini göreceğiz.
Ön izleme videosunda kesin olarak ne yaşanacak belli değil ama Efnan, geri dönecek gibi gözüküyor. Aziz’in söyledikleriyle biraz olsun yumuşadığı kesin.
Yeni bölümde bu konuda da gelişmeleri göreceğiz. Atölye ilk satışını yapmıştı. Efnan’ın dönmesi durumunda prenses, halıyı onun dokumasını ve halı tamamlandıktan sonra bitmiş hali için bir daha ödeme yapacağını da söylemişti.
Muhtemelen bu gelişme Aziz ve atölyedekilerin önünü açacak. Hem borçlar konusunda ödeme yapılacak hem de atölye yavaş yavaş büyümeye başlayacak gibi duruyor. Tabii ki dizide sadece bu kısım dikkat çekmiyor.
#video_37018#
Bunun yanında gelişmelere karşı Galip’in ne yapacağı ve Adem’in son olaydan sonra Aziz’i destekleyip desteklemeyeceği de merak ediliyor. 8.bölüm fragmanında Adem’in Mustafa ile karşı karşıya geldiğini ve Mustafa’nın ona silah çektiğini görmüştük.
Araya giren isim ise Aziz olmuştu. Aziz’in burada her şeye rağmen Adem için söylediği sözler ise Adem’in belki de fikir değiştirmesine neden olacak. Artık yeni bölümde gelişmeleri yakından izleyeceğiz.