Show TV’nin MF Yapım imzalı, sevilen dizisi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ekrana geldi. ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın kırk beşinci bölümü AB’de 5,32 oranı 15,85 izlenme payı, ABC1 20+ grubunda 5,28 izlenme oranı 14,56 izlenme payı, Total’de ise 4,42 izlenme oranı 12,57 izlenme payı elde etti. Sosyal medyada #Bahar etiketiyle 3 saat 35 dakika boyunca TT listesinde kalarak gündem konusu oldu.
BAHAR: KALBİNİ DİNLEMEYE VAR MISIN’IN 45. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?
Nezarethanede uyanan ve doğum günü partisinde neler olduğunu hatırlamayan Bahar’a, arkadaşı Çağla gece yaşananları özet geçti. Partide Evren ile Naz’ı birlikte gören ve dağılan Bahar, alkolün de etkisiyle Timur’a sardı. Ona fırlattığı tuzluk çalışanlardan birine gelip tartışma da büyüyünce Bahar, Çağla, Timur ve Tolga geceyi nezarethanede geçirmek zorunda kaldı. Bir de üzerine olayı duyup oradan çıkmalarını sağlamak için Naz ve Evren’in birlikte yanlarına gelmesi Bahar’ı büyük hayal kırıklığına uğrattı.
Peran Vakıf Hastanesi ise ünlü gazeteci Faruk Urallı’nın yayınıyla çalkalandı. Faruk’un Peran’da kara para aklama meselesiyle ilgili haber yapmasından sonra telefonlar susmazken bir de müfettişler hastaneyi teftişe geldiler. Başhekim olan Rengin, bu olaydan aklanmak için bir çözüm yolu ararken Naz ve babası Mehmet’ten yardım istedi. Mehmet’i ziyarete gelen ve çok eski arkadaşı olan Faruk’la konuşan Rengin ve Bahar, ona hastaneyi ve yaptıklarını göstermek istedi. Bahar, Faruk’a eşlik ederken bir anda asansörde kaldılar. Faruk asansörde fenalaşınca ne yapacağını bilemeyen Bahar, yardım çağırdı. Kısıtlı imkanlarla yapılan tetkikler sonucunda Faruk’un hemen orada, acil olarak ameliyat edilmesi gerektiği ortaya çıktı. Bunu yapamayacağını düşünen Bahar’a başta Evren olmak üzere tüm çalışanlar büyük destek verdi. Dışarıdan Evren ve Timur’un da yönlendirmesiyle ilk müdaheleyi yapan Bahar, Faruk’un hayatını kurtardı.
Evren, Cem’in Naz’ın mekanında çalışması için aracı olurken; Cem de Evren ve Naz ilişkisini desteklemeye başladı. Evren’e birlikte bir pasta hazırlayan Cem ve Naz, ona küçük bir doğum günü sürprizi yaptılar. Cem, Naz’ın abisine iyi geldiğini düşünse de Türkiye’ye döndüğünden beri her anda Bahar’la olan anılarını hatrılayan Evren, kimsenin bir Bahar olmadığını düşünüyordu. Evren’i tanıdıkça ondan daha çok etkilenen Naz ise ona karşı olan duygularını açığa vurmak için Evren’i öptü.
Bir süredir Parla ile çatışan ve Cem’den bir haber alamayan Umay, Parla’nın hareketlerinden şüphelenmeye, onun Cem’le görüştüğünü düşünmeye başladı. Parla’yı gizlice takip eden Umay, Cem’le buluştuklarını görünce şüphelerinde haklı olduğunu anladı. Cem’in kendisiyle görüşmek istemediğini duyan Umay hayal kırıklığı içinde eve döndü ve Parla’nın ağzını aradı. Parla’nın bir türlü kendisine doğruları söylememesine içerleyen Umay, bir mektup bırakıp evi terk etti. Umay’ı ararken mektubuyla karşılaşan Bahar ise şoka uğradı. “Umay’ı bulabilecekler mi, Bahar’ın hem aile hem de özel hayatında işler yoluna girebilecek mi?” sorularının cevapları büyük merak konusu oldu.
“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” yeni bölümüyle 13 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!