Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, altıncı sezon 209. bölümüyle ekrana geldi.
GÖNÜL DAĞI 209. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
TVR ile ilgili seminerlere katılan Taner ve Selma, Divane’nin kaybolduğu haberiyle panikle kasabaya geri döner. Selma, babasının kaybolmasından dolayı kendini suçlar. Divane bulunacak mıdır?

Kenan, hastaneye çalışmaya geri döner. Hastalar, Kenan’a muayene olmak istemez. Kenan, bu durumu üzüntüyle fark eder. Veysel, abisi için ne yapacaktır?

Esra, babasının yalnızlığını fark eder. Tekin’e evlenmesi için destek olur. Çetin ve Esra, Tekin’in duygularını açabilmesi için ne yapacaktır?

Nergis’in makalesinin yayımlanmasından sonra, Hüseyin’e ağıtçılık işiyle ilgili ilgi artar. Kasabaya, Hüseyin’i görmek için iş insanları gelir. Hüseyin, bu ilgi karşısında nasıl bir tepki verecektir?

Gönül Dağı, yeni bölümüyle Cumartesi günü saat 20.00’de TRT1’de…
