02 Temmuz 2013 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Kim Milyoner Olmak İster mi, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti mi? İşte reytingler...

resim yok
03 Temmuz 2013 - 10:46
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Kim Milyoner Olmak İster mi, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde sıkı çekişme!

Kim Milyoner Olmak İster ve Alacaranlık Efanesi: Şafak Vakti'nin zirvede oldukları akşam dizi kategorisinde ise Güneşi Beklerken öne çıktı. İlk bölümüyle günün en çok izlenen dizisi olan yapımı Bir Aşk Hikayesi takip etti.

AB kategorisinde zirve aynı!

Yine Kim Milyoner Olmak İster'in zirvede olduğu AB kategorisinde ikinci sırayı ise Kanal D'nin yeni dizisi Güneşi Beklerken aldı. Bir Aşk Hiikayesi, Deli Yürek (tekrar), İşler Güçler (tekrar) ve Pis Yedili (tekrar) ise akşamın en çok izlenen diğer dizileri oldular.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsfc4c0f44.png [reklam]  photo 2_zps1e0641c6.png

 

01 TEMMUZ 2013 PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

GÜNEŞİ BEKLERKEN'de Zeynep, intikamını alıyor! Tıkla-izle!

 

BİR AŞK HİKAYESİ 14. bölüm fragmanı için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin