06 Kasım 2016 Pazar reyting sonuçları

Hayat Bazen Tatlıdır mı, O Hayat Benim mi, Bodrum Masalı mı, Seviyor Sevmiyor mu, Baba Candır mı? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
07 Kasım 2016 - 11:36
Reyting

Hayat Bazen Tatlıdır mı, O Hayat Benim mi, Bodrum Masalı mı, Seviyor Sevmiyor mu, Baba Candır mı, haber bültenleri mi, O Ses Türkiye mi?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'HAYAT BAZEN TATLIDIR' YİNE ZİRVEDE!

Senaristliğini Gani Müjde'nin yaptığı Star TV'nin yeni dönem dizilerinden Hayat Bazen Tatlıdır bu hafta da tüm kişilerde en çok izlenen dizi oldu! O Hayat Benim ikinci sırada yer alarak bu dizinin en yakın takipçisi oldu.

Bodrum Masalı yeni gününde bu hafta 9. sırada kendine yer bulurken, Seviyor Sevmiyor bu hafta biraz daha düşüş yaşadı ve tüm kişilerde 12. sırada yer aldı. Baba Candır ise 22. sırada günü tamamladı.

AB KATEGORİSİNDE BENZER TABLO!

Hayat Bazen Tatlıdır, AB kategorisinde O Ses Türkiye ve Demet Akbağ ile Çok Aramızda'nın ardında günün en çok izlenen dizisi oldu. Bodrum Masalı bu kategoride daha iyi bir sonuç alarak 6. sırada yer aldı.

Seviyor Sevmiyor 7., Baba Candır 9. ve O Hayat Benim 10. sırada art arda sıralandılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Bodrum Masalı' 12. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin