BBC dizisi Josh 3. sezon onayını aldı

BBC kanalı adına duyuruyu gerçekleştiren Shane Allen, Josh'un altı bölümden oluşacak üçüncü sezonun 2017 senesi içinde BBC One ve BBC Three ekranlarında olacağını müjdeledi.

Josh Widdicombe'un başrolünde yer aldığı durum komedisi Josh gelecek sezon 3. sezonuyla ekranlara dönüyor!

Yüksek övgüler alan ikinci sezonunu geçtiğimiz günlerde tamamlayan dizinin yeni sezon onayı haberi böylece takipçilerini bekletmeden gelmiş oldu.

3. SEZON DETAYLARI

BBC kanalı adına duyuruyu gerçekleştiren Shane Allen altı bölümden oluşacak üçüncü sezonun 2017 senesi içinde BBC One ve BBC Three ekranlarında olacağını müjdeledi.

Oyuncu kadrosundan Josh Widdicombe, Elis James, Beattie Edmondson ve Jack Dee yeni sezon için geri dönecekler.

Allen konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Josh'un yıldızı yükselmeye devam ediyor. Dizi, yüksek seviyedeki popülerliğini BBC Three ve BBC One izleyicilerinin desteğiyle kanıtladı. Josh'un talihsizlikleri hepimize büyük zevk vermeye devam edecek. Onunla birlikte gülüyoruz, değil mi?" ifadelerini kullandı.

Josh Widdicobme'un açıklamaları ise şöyle: "BBC'nin 30'ar dakikalık altı yeni bölümde kendimi küçük düşürme fırsatı vermesinden dolayı çok mutluyum!... İkinci bölümü oluştururken her anından kesinlikle büyük zevk aldık ve çoğu kişinin beğenisini kazanmaktan dolayı gururluyuz."

16-11/07/josh.jpg

BBC Three'den Damian Kavanagh ise onay gelişmesiyle ilgili "Josh'un yeni bir sezon ile BBC Three'ye gelecek olmasından dolayı çok sevinçliyim. Kim hayatında daha fazla Geoff istemez ki?" açıklamasında bulundu.

Josh Widdicombe ve Tom Craineand ikilisinin yaratıcı olduğu dizinin bölümlerinin yönetmenliğini David Schneider üstleniyor.

Josh'ın ilk iki sezonunda Jennifer Saunders, Michael Ball, Miles Jupp, Emma Bunton, Tamzin Outhwaite, Romesh Ranganathan, The Chuckle Brothers ve James Acaster gibi isimleri konuk oyuncu olarak izlemiştik.

'John' tanıtım videosu:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin