The Real O'Neals 2. sezon bölüm sayısında artış var!

ABC, ikinci sezonu devam etmekte olan The Real O'Neals'a üç ek bölüm siparişi vererek dizinin ikinci sezon toplam bölüm sayısını 16'ya çıkardı.

ABC, sonbahar döneminde ekranlara getirdiği dizilerinin geleceği hakkında aldığı kararları duyurmayı sürdürüyor.

Yeni komedisi American Housewife'a tam sezon onayını vererek ilk sezon bölüm sayısını 22'ye yükselten kanaldan The Real O'Neals için de benzer bir karar çıktı.

DAHA UZUN BİR SEZON

ABC, ikinci sezonu devam etmekte olan The Real O'Neals'a üç ek bölüm siparişi vererek dizinin ikinci sezon toplam bölüm sayısını 16'ya çıkardı. Dizinin ilk sezonu 13 bölümden oluşmuştu.

İZLENME ORANLARI NASIL?

Salı akşamları ABC'nin komedi bloğunu oluşturan dizilerden biri olan The Real O'Neals izlenme oranlarında çok güçlü rakamlar elde edemese de bu rakamlar dizinin birkaç bölüm daha uzamasına yetmiş görünüyor.

16-11/07/the-real-oneals.jpg

İlk sezonunu 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.12 reyting oranı ve 3.94 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlayan dizi, devam etmekte olan ikinci sezonunda ise izlenme ortalamalarında şimdiye kadar 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.02 reyting oranı ve 3.143 milyon izleyici rakamlarını elde etmiş durumda.

En küçük oğullarının eşcinsel olduğunu açıklamasının ardından ailenin bağlarını güçlendirmesini konu alan dizinin oyuncu kadrosunda Martha Plimpton, Jay R. Ferguson, Noah Galvin, Matt Shively, Bebe Wood ve Mary Hollis Inboden gibi isimler rol alıyor.

Yapımcı kadrosunda ise Casey Johnson, David Windsor, Stacy Traub, Dan Savage, Brian Pines, Lorenzo di Bonaventura, Dan McDermott ve Todd Holland bulunuyor.

'The Real O'Neals' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin