American Housewife tam sezon onayı aldı

Yayıncı kanal ABC, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı taze komedisi American Housewife'a tam sezon onayını verdi.

Amerikalı ev hanımı Katie Otto'nun Westport, Connecticut'taki maceraları uzun bir süre daha bizlerle olacak!

Yayıncı kanal ABC, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı taze komedisi American Housewife'a tam sezon onayını verdi.

İLK SEZON 22 BÖLÜME YÜKSELDİ

Deadline'ın haberine göre, Sarah Dunn'ın yaratıcısı olduğu diziye dokuz bölüm daha ek sipariş verildi ve sezonun toplam bölüm sayısı 22'ye yükseldi.

Hikayesi Westport'ta geçen dizi; takıntılı olduğu şişman görünümü bir yana, ev işleri ve çocuklarının sorunlarına yetişmeye çalışan Katie Otto isimli bir ev hanımının yaşadığı komik olaylara odaklanıyor.

AMERICAN HOUSEWIFE REYTİNGLERİ

11 Ekim'de ekran macerasına başlayan American Housewife, eleştirmenlerden geçerli not alamamış olsa da iyi denilebilecek reytinglerle yoluna devam ediyor.

16-11/05/american-housewife-3-1478359387.jpg

ABC'nin Salı akşamları yayınladığı diziler içinde bir numara konumunda olan dizi, 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.66 reyting oranı ve 5.677 milyon izleyici ortalamaları ile ekran macerasını sürdürüyor.

Katy Mixon, Diedrich Bader, Meg Donnelly, Daniel DiMaggio, Julia Butters, Carly Hughes ve Ali Wong gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, ABC Studios ve Aaron Kaplan'ın yapım şirketi Kapital Entertainment ortaklığında hazırlanıyor.

KANALIN DİĞER YENİLERİ NE DURUMDA?

ABC, geride bıraktığımız Ekim ayında bu sezonki diğer yenilerinden Designated Survivor ve Speechless'e de tam sezon onayı vermiş, izlenme oranları ümit vermeyen Notorious'un ise bölüm sayısında kesintiye gitmişti. Kanalın sonbahar dönemi dramalarından Conviction'un kaderi konusundaki belirsizlik ise sürüyor.

'American Housewife' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin