09 Temmuz 2013 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Kim Milyoner Olmak İster mi, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı mı? İşte reytingler...

resim yok
10 Temmuz 2013 - 11:01
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Kim Milyoner Olmak İster mi, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde sıkı çekişme!

Kanal D'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Güneşi Beklerken, ikinci bölümüyle tüm kişilerde dizi kategorisinde ve aynı zamanda genel klasmanda zirvede yer alan yapım oldu. Dizi, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı ve Kim Milyoner Olmak İster'i geride bıraktı. Dizi kategorisinde ise Bir Aşk Hikayesi üst sıralarda kendine yer bulan bir diğer yapım oldu.

AB kategorisinde zirve aynı!

Güneşi Beklerken, tüm kişiler kategorisinde olduğu gibi burada da zirvede! Üstelik fark bu kez daha fazla açılmış durumda! Kim Milyoner Olmak İster, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı ve Bir Aşk Hikayesi ise sonraki sıraları paylaşan yapımlar.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsf9259e38.png [reklam]  photo 2_zps78dc278e.png

 

08 TEMMUZ 2013 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin