1 Nisan 2019 Pazartesi reyting sonuçları! Yeni dizi Zalim İstanbul ne kadar izlendi?

01 Nisan 2019 Pazartesi günü reytingleri belli oldu. Çukur, Yasak Elma, Vuslat, Söz ve yeni dizi Zalim İstanbul ne kadar izlendi? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
02 Nisan 2019 - 12:40
Reyting

01 Nisan 2019 Pazartesi gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu?

Çukur, Yasak Elma, Vuslat, Söz ve yeni dizi Zalim İstanbul arasındaki reyting mücadelesinden hangisi galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

01 Nisan 2019 Pazartesi reyting sonuçları (Total)

19-04/02/01-nisan-2019-pazartesi-total-reytingler.jpg

01 Nisan 2019 Pazartesi reyting sonuçları (AB)

19-04/02/01-nisan-2019-pazartesi-ab-reytingler.jpg

SÖZ TOTALDE YENİDEN ZİRVEDE!

Derya tutuklanıyor… Star TV'nin iddialı yapımı Söz, daha başarılı olduğu tüm kişiler kategorisinde bu hafta Çukur'u geride bırakmayı başardı.

Dizi, 76. bölümüyle totalde 9.25 izlenme oranı (rating) - 19.13 izlenme payı (share) elde ederken izlenme oranlarında dikkat çekici bir çıkış gösterdi.

Sosyal medyada çok konuşulan yeni bölümü için Twitter'da #Kaçak etiketini kullanan dizi, AB'de ise 4. sıradaki yerini korudu.

19-04/02/soz-76-bolum-fotograf.jpg

ÇUKUR AB'NİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

Veli Cevher Çukur'da! Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur dün akşam 59. bölümüyle ekranlardaydı.

Dizi, yeni bölümüyle AB kategorisinde 8.1 izlenme oranı (rating) - 18.09 izlenme payı (share); tüm kişilerde ise 9.08 izlenme oranı (rating) - 19.11 izlenme payı (share) elde etti. Bu rakamlar, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in ardında yer alan Çukur'u AB'nin en çok izlenen dizisi yaptı. Dizi, totalde ise 3. sırada günü tamamladı.

Bölüm için tercih edilen #çukur etiketi Twitter Türkiye'de uzun süre TT listesinde kalmayı başardı.

19-04/02/ukur-59-bolumden-kare.jpg

YASAK ELMA İSTİKRARLI GRAFİĞİNİ KORUYOR!

"Bizim gecemiz şimdi başlıyor…" Yasak Elma, Zeynep'in yaptığı seçimin bedeliyle karşı karşıya kaldığı 39. bölümüyle istikrarlı ekran grafiğini ve üst sıraları zorlamayı sürdürdü.

Dizi, Twitter'da #hiçinanmadım etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle totalde 4.; AB'de 5. sırada günü tamamladı.

19-04/02/yasak-elma-39-bolumden-kare.jpg

VUSLAT BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

Türkiye - Moldova arasında oynanan milli maçın canlı yayını nedeniyle bir önceki hafta ekranlara gelmeyen TRT 1'in Vuslat dizisi dün akşam 12. bölümüyle izleyici karşısındaydı.

Twitter'da #Vuslat etiketinin kullanıldığı yeni bölümüyle AB kategorisinde %3.98 izlenme oranı - %8.72 izlenme payıyla 8.; tüm kişiler kategorisinde ise %3.09 izlenme oranı ve %6.4 izlenme payıyla 15. sırada yer alan Vuslat güçlü rakipleri karşısında özellikle AB kategorisinde üst sıralara yakın konumda tutunmaya çalışıyor.

19-04/02/vuslat-12-bolumden-kare.jpg

YENİ DİZİ ZALİM İSTANBUL NASIL BAŞLADI?

Aileleri için karşı karşıya gelecek iki kadın ve saklanan tehlikeli sırlar, iki tarafı da derinden etkileyecek... Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek'in yer aldığı Zalim İstanbul dün akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranlarındaydı.

İlk bölümü için sosyal medyada #zalimistanbuldizisi etiketini kullanan yapım, AB kategorisinde %3.03 izlenme oranı - %6.91 izlenme payıyla 12.; tüm kişiler kategorisinde ise %3.01 izlenme oranı ve %6.37 izlenme payıyla 16. sırada yer aldı.

İlk bölümüyle AB ve totalde dengede reytingler alan ve 3 bandını geçen dizinin, zorlu rakiplerin bulunduğu bir günde vasat bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz. Hafta içinde sabah ve akşam kuşaklarında yayınlanacak tekrar bölüm ve diğer platformlardan izlemelerle birlikte dizinin ikinci bölümünde yeni izleyiciler kazanıp kazanmadığı geleceği adına etkili olacak.

19-04/02/zalim-istabul-oyunculari.jpg

"Vuslat" 13. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin