Gözde Çığacı Bir Aile Hikayesi dizisinde!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'nin kadrosuna Gözde Çığacı dahil oldu...

Nurşah
02 Nisan 2019 - 12:03
Gündem

Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosunda yepyeni bir isim göreceğiz. Güzel oyuncu Gözde Çığacı sevilen dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu...

19-04/02/gozde-cigaci-yeni-dizisi-bir-aile-hikayesi.jpg

Gözde Çığacı Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosunda!

This Is Us dizisinin yerli uyarlaması Bir Aile Hikayesi etkileyici ve sıcacık sahneleri ile izleyiciden kısa sürede beğeni kazanmayı başardı. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, sevilen dizinin ilerleyen bölümlerde oyuncu kadrosunda genç oyuncu Gözde Çığacı'yı göreceğiz.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde beklenen başarıyı alamaması sebebi ile erken final yapan Yüzleşme dizisinde Seda karakterini canlandıran Gözde Çığacı Bir Aile Hikayesi dizisinde bir tiyatro yazarını oynayacak. Çığacı'nın, dizide 7 bölüm boyunca rol alması bekleniyor. 

1991 doğumlu güzel oyuncuyu daha önce Yılanların Öcü, Bugünün Saraylısı ve Kuzey Güney gibi izleyiciden beğeni kazanan pek çok dizide izledik. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin