10 Bin Adım'ın başrolü Engin Günaydın'dan bir dizi daha geliyor!

Sevilen oyuncu Engin Günaydın'dan Netflix müjdesi.


18 Şubat 2021 - 13:59
Gündem

Birbirinden başarılı projelere imza atmış olmasına rağmen tüm Türkiye'nin gönlünü en çok Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Burhan Altıntop karakteriyle fetheden başarılı oyuncu Engin Günaydın'dan, Gain Medya için hazırlanan 10 Bin Adım dizisinin ardından yeni bir dizi daha geliyor.

Bir süredir dizi projelerinden uzak duran Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar ile başrollerini paylaştığı 10 Bin Adım dizisi ile dizi setlerine döndü. Yakın zamanda Netflix için başrolünü Haluk Bilginer ile paylaştığı Azizler filminde rol alan Günaydın, bu filme imzasını atan Taylan Biraderler ile yeni dizi hazırlığına girişti. Engin Günaydın'ın bir hikâyesinden yola çıkılarak çekileceği öğrenilen proje İmaj Yapım imzası taşıyacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin