10 Mart 2017 Cuma reyting sonuçları

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Payitaht Abdülhamid mi, Dayan Yüreğim mi, İstanbullu Gelin mi? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
11 Mart 2017 - 14:57
Reyting

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Payitaht Abdülhamid mi, Dayan Yüreğim mi, İstanbullu Gelin mi?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'AŞK VE MAVİ' BU HAFTA DA ZİRVEDE!

atv'nin Cuma akşamlarına damga vuran dizisi Aşk ve Mavi geçen haftanın ardından bu hafta da zirvede! Arka Sokaklar bu dizinin en yakın takipçisi.

TRT'nin dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 6., ikinci bölümüyle yükselişe geçen İstanbullu Gelin 7. ve Fox'un Dayan Yüreğim'i ise 15. sırada kendilerine yer buldular.

17-03/11/ask-ve-mavi-atv.jpg

AB'DE 'PAYİTAHT ABDÜLHAMİD' YİNE EN ÇOK İZLENEN DİZİ

Survivor'ın ilk sırada yer aldığı AB kategorisinde TRT'nin dönem dizisi Payitaht Abdülhamid geçen haftaki gibi 2. sırada yer alırken bu kategorinin en çok izlenen dizisi oldu.

İstanbullu Gelin ilk bölümünde olduğu gibi 4. sırada yer alıp istikrarlı bir görünüm sergilerken; Dayan Yüreğim 9., Aşk ve Mavi 12. ve Arka Sokaklar 15. sırada kendilerine yer buldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Aşk ve Mavi' 19. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin