Bodrum Masalı 27. bölüm fragmanında yüzleşme

Başrollerini Timuçin Esen ve Şevval Sam'ın paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı pazar akşamı yayınlanacak 27. bölümünde Aslı ve Yıldız Faryalı'yla yüzleşiyor!

Sibel Karagöl
10 Mart 2017 - 18:36
Yeni Bölüm

Başrollerini Timuçin Esen ve Şevval Sam'ın paylaştığı Bodrum Masalı Pazar akşamı yayınlanacak 27. bölümünde Aslı ve Yıldız, Faryalı'yla yüzleşiyor!

17-03/10/asli.jpg

Bodrum Masalı'nın geçen hafta yayınlanan 26. bölümünde Aslı, uzun süren araştırmaları sonucunda ailesi hakkında bazı bilgilere ulaştı. Annesinin Maya adında Yunan asıllı bir kadın olduğunu ve babasının Bodrum'da hüküm giymiş bir suçlu olduğunu öğrenen Aslı, Bodrum Masalı 27. bölüm fragmanında sonunda babasının Faryalı olduğunu öğreniyor. Fakat bu gerçekle şok olan tek kişi Aslı değildir.

Bodrum Masalı 27. bölüm 2. fragmanında Faryalı'ya hesap soran Aslı, annesini neden aramadığını soruyor. Dizinin pazar akşamı yayınlanacak 27. bölümünde Faryalı'nın gizli geçmişi ortaya çıkıyor. Geçmişte Yıldız'a Maya ile aralarında hiçbir şey olmadığını söyleyen Faryalı'nın büyük yalanının çıkması Yıldız ile Faryalı ilişkisini nasıl etkileyecek?

Öte yandan Bora'nın planıyla Aslı'nın annesi aynı zamanda Faryalı'nın eski sevgilisi Bodrum'a gelmesi ekranlara bomba gibi düştü. Güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz Bodrum Masalı oyuncu kadrosuna dahil olarak, Aslı'nın annesi Maya karakterine hayat verecek.

Hep aradığı ailesinin bumasıyla büyük bir şok yaşayan Aslı'nın imdadına her zaman yanında olan Ateş ve arkadaşları gelir. Ateş sevdiği kızın yüzünü güldürmek ve mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapar.

Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı 12 Mart Pazar akşamı ekranlarda seveleriyle buluşmaya devam edecek.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin