Hayat Bazen Tatlıdır 20. bölüm fragmanında tehlike çanları!

Hayat Bazen Tatlıdır'ın Pazar akşamı yayınlanacak Hayat Bazen Tatlıdır 20. bölüm fragmanında Cerrah ile Hayat evlenebilecek mi?

Sibel Karagöl
10 Mart 2017 - 17:24
Gündem

Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'ın 20. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin 12 Mart Pazar akşamı yayınlanacak 20. bölüm fragmanlarına kıskançlık intikam arzusu ve gizli gerçekler damga vurdu.

17-03/10/hbt6.jpg

Merakla beklenen Sevda Koray ilişkisi sonunda başladı fakat kardeşinin oyununa düşen Sevda Koray'ı Gözde'den ksıkanmaya devam ediyor. Gözde'ye Koray'ı asla bırakmayacağını sert bir dille ifade eden Sevda, ikilinin neler karıştırdığını merak ediyor. Bu sırada Koray, Hayat'ın eski nişanlısı Savcı Tamer'le abisi Cerrah'ın geçmişini kurcalarken, beklenmedik bir gelişme oluyor.

17-03/10/hbt6-1489155138.jpg 

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 19. bölümünde abisinden tüm arkdaşlarının önünde tokat yiyen Koray, Cerrah'tan intikam almak için bu gerçeği Hayat öğretmene söyleyecek mi? Savcı Tamer'in ölümünde Cerrah Bey mi sorumlu?

Hayat Bazen Tatlıdır 20. bölüm 2. fragmanında ise Koray ile Sevda aşklarını dolu dizgin yaşarken, Gözde Burak'ı affetmemek de kararlıdır. Öte yandan Hayat Bazen Tatlıdır'da Cerrah için tehlike çanları çalıyor. Cerrah'a Tamer hakkında mesaj yollayıp oyun oynayan kişi Koray mı? Hayat'ın en mutlu günü olan düğün gününde, Koray'ın ititraf etmek istediği şey ne?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin