Erkan Petekkaya'nın 10 milyonluk anlaşması

Erkan Petekkaya dünyanın en büyük menajerlik firması 'CAA' ile anlaşma sağladı. Ünlü oyuncu Amerika yolcusu!

Sibel Karagöl
10 Mart 2017 - 16:53
Gündem

Erkan Petekkaya dünyanın en büyük menajerlik firması 'CAA' ile anlaşma sağlayarak, oyuncunun kariyeri için yol haritasını belirledi.

Ünlü menajerlik firması J.J. Abrahams, Robert De Niro, Goeorge Clooney, Brad Pitt, Tom Cruise'un yanı sıra ünlü siyasetçi ve sporcuların yer aldığı dünyaca ünlü sayısız yıldızlarla çalışmalar yapıyor.

17-03/10/erkan-petekkaya-dan-10-milyonluk-imza-2740922.Jpeg

Ünlü oyuncu Petekkaya'nın, kariyer için öncelikli olarak İngilizce dil eğitimi ve Hollywood kültürünü benimsemesi için 2 ay Los Angeles’ta yaşayacağı duyuruldu.

Petekkaya'nın yeni dizi projesinin çekimlerinin Los Angeles’ta başlayıp sonra Türkiye’de devam edeceği açıklandı. Fox kanalında yayınlanacak yeni dizi hakkında bilgi verilmezken, tecrübeli oyuncunun bu anlaşma ile birlikte Hollywood ünlüleri gibi önemli imkanlara kavuşacağı belirtildi. Öğrenilen bilgiler arasında en ilgi çekici olan Erkan Petekkaya'yla yapılan anlaşma sonucunda, oyunucunun yılda 10 Milyon TL alacağı oldu. 

17-03/10/e4.Jpeg

Hollywood ünlülerinin sahip olduğu imkanlara kavuşan ilk Türk oyuncumuza lariyerinde ve Los Angeles'da devam edecek yaşamında başarılar ve mutluluklar diliyoruz.


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin