Paul Attanasio'nun polisiye dizi projesi askıya alındı!

Paul Attanasio ve Leonard Goldberg ikilisinin Amerikan ulusal kanallarından CBS için pilot bölümünü hazırladıkları aile-polis draması için erteleme kararı alındı.

Volkan Küçükel
11 Mart 2017 - 16:35
Gündem

Paul Attanasio ve Leonard Goldberg ikilisinin Amerikan ulusal kanallarından CBS için pilot bölümünü hazırladıkları isimsiz aile-polis draması için erteleme kararı alındı.

Projenin ertelenme nedeni olarak ise oyuncu kadrosunu oluşturma aşamasında yaşanan sıkıntılar gösterildi.

DİZİNİN HİKAYESİ

Homicide yaratıcısı Attanasio'nun senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; kolluk kuvvetlerinde güçlü kariyerleri bulunan ve San Diego'daki derin köklerle kişisel ve profesyonel olarak iç içe geçmiş Meksikalı-Amerikalı bir aile üzerine odaklanıyor.

Yayıncı kanal CBS ve yapım şirketi CBS TV Studios proje geliştirme aşamasında oyuncu kadrosunu oluşturma aşamasında birçok oyuncuya teklifte bulunmasına ve görüşmeler gerçekleştirmesine rağmen sonuç olarak başarıya ulaşamadı.

Şu anki düşünce ise projenin askıya alınıp ölü sezonunun beklenmesi. Bu süreçte oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları için zaman sıkışıklığı da olmayacak. Ancak proje önümüzdeki sezon için değil sonraki sezonlara sarkmış olacak.

17-03/11/paul-attanasio-1489245783.jpg

David Castaneda ve Roberto Aguire ikilisi dizinin oyuncu kadrosuna katılan iki isim olmuştu. Bu erteleme kararı ile birlikte oyuncuların rolleri de şimdilik askıya alınmış oldu.

Projede Attanasio, aynı zamanda pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacak Rodrigo Garcia ve Blue Bloods yapımcıları Goldberg & David Barrett yürütücü yapımcı olarak görev yapan isimler.

İKİ SENELİK PROJE

Goldberg, Barrett ve CBS üçlüsünün Los Angeles'ta çok nesilli bir polis ailesi hakkında drama hazırlamak için iki senedir girişimleri sürüyor. Geçtiğimiz yıl Elizabeth Davis Beall'in senaryosunu kaleme aldığı Protect & Serve isimli dizi projesi ilerleme kaydedemese de CBS ve Goldberg projenin gelişim aşamasını devam ettirme kararı almış, yeniden geliştirilmeye bırakılan konsept Blue Bloods yürütücü yapımcısı Siobhan Byrne O'Connor'un yazarlığında yeniden gündeme gelmişti. Ancak bir kez daha projede beklenen ilerleme kaydedilememişti.

Son olarak, Attanasio'nun proje yapımcıları ile tanışmasıyla birlikte hikayedeki ufak tefek değişikliklerle yeniden şekillenen proje bu kez de ölü sezonda oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlanması üzerine şimdilik ertelenmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin