Black Lightning'de Jefferson Pierce'ın eski karısını kim canlandıracak?

İlk önce Fox ile gündeme gelen, ardından yeni adresi olarak The CW'yu belirleyen DC Comics dizi projesi Black Lightning'in pilot bölüm oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Volkan Küçükel
11 Mart 2017 - 20:09
Gündem

İlk önce Fox ile gündeme gelen, ardından yeni adresi olarak The CW'yu belirleyen yeni DC Comics dizi projesi "Black Lightning"in pilot bölüm oyuncu kadrosu şekilleniyor.

OYUNCU KADROSUNA KATILAN İSİMLER

Greg Berlanti, Mara Brock Akil ve Salim Akil üçlüsünün elinden çıkan Black Lightning'in oyuncu kadrosuna Cress Williams, Nafessa Williams (Code Black) ve China Anne McClain'in (House of Payne) ardından Christine Adams da katıldı.

"BLACK LIGHTNING" KONUSU

Tony Isabella ve Trevor Von Eeden'ın yarattığı DC Comics karakteri Black Lightning'e dayalı olarak Akil ve Brock Akil tarafından senaryosu kaleme alınan dizi, Jefferson Pierce (Williams) karakterini merkezine alıyor. Yıldırım yaratıp kontrol edebilen yeteneğe sahip emekli süper kahraman Jefferson Price artık seçimini yapmıştır: Kızı Jennifer'ın (McCain) adalet arayışına girmesi nedeniyle gizlediği kimliğini yeniden ortaya çıkarmak zorundadır.

Kadroya katılan en yeni isim olan İngiliz oyuncu Christine Adams dizide Jefferson'ın eski karısı Lynn Stewart karakterine hayat verecek.

17-03/11/christine-adams.jpg

ADAMS'IN KARİYERİ

Batman Begins, The Girl With the Dragon Tattoo ve Tron: Legacy gibi filmlerde rol almış olan Adams televizyon dünyasında ise son olarak AMC'nin Feed the Beast dizisinde Rie Moran karakteriyle karşımıza çıktı. Aktris ayrıca Agents of S.H.I.E.L.D.'ın ilk iki sezonunda (Weaver) ve Terra Nova'da (Mira) rol aldı.

17-03/11/christine-adams-terra-nova.jpg

KANALIN 5. DC DİZİSİ OLACAK MI?

Oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam eden dizinin pilot bölümü kanaldan onay alır ve projeye sezon onayı verilirse dizi, Berlanti'nin The CW kanalındaki beşinci DC bağlantılı dizisi olacak ve muhtemelen diğer dizilerin kahramanlarıyla birlikte crossover bölümlerle karşımıza çıkacak.

Ayrıca dizinin onay alması halinde The CW kanalında 2017-2018 televizyon sezonunda çizgi roman uyarlaması altı dizi ekranlarda olacak. Diğer beş dizi ise şöyle: Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow ve Riverdale.

Black Lightning'in pilot bölüm çekimleri Atlanta'da gerçekleştirilecek.

"Christine Adams - Terra Nova":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin