The Vampire Diaries'ın final bölümü ne kadar izlendi?

10 Eylül 2009 tarihinde ekran macerasına başlayan The Vampire Diaries, 10 Mart 2017'de ekranlara gelen veda bölümüyle finalini gerçekleştirdi ve ekranlara veda etti.

Volkan Küçükel
11 Mart 2017 - 21:50
Reyting

Ekranların fenomen yabancı dizilerinden Vampir Günlükleri'nde (The Vampire Diaries) büyük finali geride bıraktık. İyisiyle kötüsüyle, acı-tatlı anlarıyla sekiz sonluk macera sona erdi.

10 Eylül 2009 tarihinde ekran macerasına başlayan dizi, 10 Mart 2017'de ekranlara gelen veda bölümüyle finalini gerçekleştirdi ve ekranlara veda etti.

THE VAMPIRE DIARIES FİNAL BÖLÜMÜ NE KADAR İLGİ GÖRDÜ?

Julie Plec'in yönetmen koltuğunda oturduğu "I Was Feeling Epic" bölümü 0.5 reyting oranı ve 1.19 milyon izleyici sayısı ile diziye son dönemde elde ettiği en yüksek reyting oranlarını getirdi.

17-03/11/the-vampire-diaries-the-cw.jpg

Bu rakamlarla final sezonunun en yüksek izlenme oranlarını elde eden dizinin final bölümü ayrıca 26 Şubat'ta ekranlara gelen "Moonlight On The Bayou" isimli bölümden sonra dizinin en çok izlenen bölümü olmayı da başardı.

The Vampire Diaries'ın final sezonu Paul Wesley, Ian Somerhalder, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Matt Davis ve Michael Malarkey gibi isimler ve tekrarlayan rollerle Nathalie Kelley, Kristen Gutoskie, Allison Scagliotti, Lily Rose Mumford, Tierney Mumford ve Tristin Mays'i içeren kadrosuyla birlikte geçmiş sezondan birçok sürpriz ismi tekrar görmemizi de sağladı.

17-03/11/the-vampire-diaries.jpg

The Vampire Diaries'ın final bölümünü izleyebildiniz mi? Sizce dizi bir sezon daha devam etmeli miydi? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

"The Vampire Diaries - I Was Feeling Epic":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin