11 Mart 2017 Cumartesi reyting sonuçları

Kalbimdeki Deniz mi, yeni dizi Yeni Gelin mi, Adı Efsane mi, İçimdeki Fırtına mı, Seksenler mi? Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi program oldu?

Volkan Küçükel
12 Mart 2017 - 13:19
Reyting

Kalbimdeki Deniz mi, yeni dizi Yeni Gelin mi, Adı Efsane mi, İçimdeki Fırtına mı, Seksenler mi?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi program oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'KALBİMDEKİ DENİZ' BİR KEZ DAHA EN ÇOK İZLENEN DİZİ!

TV8'in popüler programı Survivor'ın ardından tüm kişilerde ikinci sırada yer alan Kalbimdeki Deniz, geçen hafta olduğu gibi bir kez daha günün en çok izlenen dizisi oldu.

Başrollerinde Jessica May ve Tolga Mendi'nin yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi Yeni Gelin ilk bölümüyle ekran macerasına 3. sırada yer alarak iyi bir başlangıç yaparken, Kanal D'nin Adı Efsane'si istikrarını koruyup 4. sırada yer aldı.

Star TV'nin İçimdeki Fırtına'sı düşüşünü sürdürerek 19. ve TRT'nin dönem komedisi Seksenler geçen haftaya göre altı sıra gerileyerek 20. sırada yer aldı.

17-03/12/seksenler.jpg

AB KATEGORİSİNDE ZİRVE AYNI!

Survivor'ın ilk sırada yer aldığı listenin ikinci sırasında sırasında bu hafta da Kalbimdeki Deniz yer alıyor.

Show TV'nin yenisi Yeni Gelin, tüm kişilerde olduğu gibi AB kategorisine de 3. sıradan giriş yaptı. Adı Efsane bu dizilerin en yakın takipçisi oldu.

Daha başarılı olduğu AB kategorisinde Seksenler 10. ve Star TV'nin İçimdeki Fırtına'sı ise 17. sırada günü tamamladılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kalbimdeki Deniz' 21. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin