The 100 5. sezon onayını aldı!

The 100 için beklenen yeni sezon onayı haberi geldi! The CW kanalının başarılı bilim kurgu draması resmi 5. sezon onayını aldı

The CW'nun beğenilen dizilerinden The 100 için beklenen yeni sezon onayı haberi geldi!

Kanalın başarılı bilim kurgu draması resmi 5. sezon onayını aldı ve 2017-18 televizyon sezonunda bizlerle olmaya devam edecek.

13 BÖLÜMLÜK YENİ SEZON

The CW'nun kısa bölümlü sezonlarla tasarlanan ilk dizilerinden olan The 100'ün yeni sezonu için 13 bölümlük sipariş verildi. Dizinin ilk sezonu 16, iki ve üçüncü sezonları 16'şar, devam etmekte olan dördüncü sezonu ise 16 bölümden oluşmakta.

"THE 100" REYTİNGLERİ

Dördüncü sezonunda beş bölümü geride bırakan dizi izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.38 reyting oranı ve 1.058 izleyici ortalamalarıyla yola devam ediyor. The 100; Jane the Virgin ve Riverdale gibi sonradan izleme ve dijital görüntelemede de önemli bir izleyici topluluğuna ulaşıyor.

17-03/12/the-100-dizi.jpg

Bu kararla birlikte The CW halihazırda bünyesinde bulunan ve yeni sezonlarıyla geri dönen tüm dizilerine erkenden yeni sezon onayını vermiş oldu. The 100 böylece Arrow, The Flash, DC's Legends of Tomorrow, Supergirl, Supernatural, Crazy Ex-Girlfriend ve Jane the Virgin'in ardından yeni sezon onayını alan kanalın bir başka dizisi oldu.

Bunlara ek olarak kanalın yeni dizilerinden Riverdale geçtiğimiz günlerde 2. sezon onayını alırken; diğer yeniler No Tomorrow ve Frequency'den henüz haber yok. Yeni sezonları yolda olan iZombie ve The Originals'ın geleceklerinin ise Nisan-Mayıs döneminde belli olması bekleniyor.

ROTHENBERG YENİ SEZONDA DA GÖREVİNİN BAŞINDA

Kass Morgan'ın kitap serisinden Bonanza Productions Inc., Alloy Entertainment, Warner Bros. Television ve CBS Television Studios yapımcılığında ekranlara uyarlanan The 100'ün yürütücü yapımcılığını Rothenberg ve Leslie Morgenstein ikilisi üstleniyor. Dizinin yaratıcı ismi Jason Rothenberg'in yeni sezonda da yürütücü yapımcı ve showrunner olarak görevine devam etmesi bekleniyor.

Eliza Taylor, Paige Turco, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Christopher Larking, Devon Bostick, Isaiah Washington, Henry Ian Cusick ve Zach McGowan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

The 100, sezonunun altıncı bölümü "We Will Rise" ile 15 Mart'ta The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"The 100" 4. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin