10 Nisan 2017 Pazartesi reyting sonuçları

İçerde mi, Söz mü, Kırgın Çiçekler mi, İsimsizler mi, Hangimiz Sevmedik mi, Kırlangıç Fırtınası mı? Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
11 Nisan 2017 - 11:52
Reyting

İçerde mi, Söz mü, Kırgın Çiçekler mi, İsimsizler mi, Hangimiz Sevmedik mi, Kırlangıç Fırtınası mı?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE DEĞİŞTİ!

Son haftalarda Pazartesi akşamları bir Kırgın Çiçekler bir İçerde zirvede. Bu hafta ise zirvenin sahibi Kırgın Çiçekler!

Show TV'nin fenomen dizisi İçerde ve yapımcılığını Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Star TV'nin yeni dizilerinden Söz bu dizinin en yakın takipçileri durumunda.

İsimsizler 5. sırada yer alıp istikrarını korurken; TRT'nin Hangimiz Sevmedik'i 30. ve Fox'un bekleneni veremeyen dizisi Kırlangıç Fırtınası 35. sırada kendilerine yer bulabildiler.

17-04/11/simsizler.jpg

AB'DE 'İÇERDE' HER ZAMANKİ GİBİ!

İçerde, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi AB kategorisinde daha yüksek izlenme oranlarına ulaşarak rakiplerinin oldukça önünde ilk sıradaki yerini aldı.

Söz ikinci bölümüyle yükseliş gösterip 3. sırada yer alırken; İsimsizler 5. ve Kırgın Çiçekler 6. sırada ön grubu takip eden yapımlar.

AB kategorisinde daha iyi sonuçlar alan Hangimiz Sevmedik 12. ve Fox'un Kırlangıç Fırtınası 28. sırada günü tamamladılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Söz' 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin