I'm Dying Up Here'ın fragmanı görücüye çıktı

Showtime'ın yeni dizisi, I'm Dying Up Here'ın fragmanı yayınlandı.

Berfu Özlen
11 Nisan 2017 - 11:40
Gündem

1970'lerin stand-up dünyasını konu alan yeni dizi, I'm Dying Up Here'ın fragmanı yayınlandı.

Yapımcı Jim Carrey

William Knoedelseder'ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin yönetmeni Warm Bodies'den tanıdığımız Jonathan Levine. Yazar ve yapımcı kadrosunda ise Dave Flebotte, Jim Carrey, Michael Aguilar ve Christina Wayne var.

I'm Dying Up Here, 70'li yılların Los Angeles'ındaki stan-up dünyasını konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise bir hayli kalabalık. Kadroda, The Fighter'dan tanıdığımız Oscar ödüllü Melissa Leo, Bad Teacher'dan tanıdığımız Ari Graynor, The Knick ile tanınan Michael Angarano, Hot Tub Time Machine oyuncusu Clark Duke, Andrew Santino, Erik Griffin, RJ Cyler, Al Madrigal ve Jake Lacy var.

Komedi Klübünde yaşananlar

I'm Dying Up Here, şan ve şöhet peşinde koşan bir grup komedyenin birbirleriyle ve en önemlisi kendileriyle olan mücadelesini anlatıyor. Bir komedi klübü sahibi olan Goldie tarafından eğitilen ekip, insanları güldürme sanatının ince detaylarını incelerken, bunun aslında ne kadar zor olduğunu keşfedecekler. Dizinin konuk oyuncu kadrosunda ise, Stephen Guarino, Brianne Howey, Jon Daly, Ginger Gonzaga, Dylan Baker,  Robert Forster, Cathy Moriarty, Sebastian Stan ve Alfred Molina var.

I'm Dying Up Here'n yayın tarihi henüz belli değil. Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin