Amazon'un yeni dizisi I Love Dick'in fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Kathryn Hahn ve Kevin Bacon'un olduğu yeni dizi I Love Dick'in fragmanı yayınlandı.

Berfu Özlen
11 Nisan 2017 - 11:14
Gündem

Amazon'un yeni dizisi I Love Dick'in yeni bir fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Kathryn Hahn, Griffin Dunne ve Kevin Bacon'un paylaştığı dizi, Chris Kraus'un aynı isimli kült kitabından uyarlandı. Yapımcılığını Transparent'ın yaratıcısı Jill Soloway'in yaptığı dizi, evli bir çiftin (Hahn ve Dunne) hayatlarını değiştirecek bir akademisyen (Bacon) ile tanışmasını konu alıyor. I Love Dick, 12 Mayıs'ta Amazon online serviste yayınlanacak.

Beklenmedik gelişmeler

Amazon'un kendi sitesinde yaptığı açıklamada dizi şöyle tanımlanıyor:

"Transparent'ın yaratıcısı ve iki Emmy ödüllü yönetmen Jill Soloway'den yeni bir dizi: I Love Dick. Yapım evliliklerini zorluk içerisinde yürütmeye çalışan bir çiftin, Marfa kasabasına taşınması ve bir profesör olan Dick ile tanışmasını konu alıyor. Çift, Dick ile gittikçe daha yakınlaşırken, hayatları beklenmedik ama heyecan verici bir şekile bürünmektedir."

Psiko-seksüel komedi

Dizinin yapımcı kadrosunda Soloway, Andrea Sperling, Victor Hsu ve Gubbins var. I Love dick, sundance Film Festivalinde görücüye çıkmıştı. Soloway, Deadline ile yaptığı ropörtajda diziyi, "Sanatsal bir bakış açısıyla çekilmiş, pembe dizi-vari bir psiko-seksüel komedi" olarak tanımlamıştı. 

Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin