11 Nisan 2017 Salı reyting sonuçları

Anne mi, yeni gününde O Hayat Benim mi, Kara Yazı mı, Aşk ve Gurur mu? Reyting yarışında Salı gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
12 Nisan 2017 - 10:54
Reyting

Anne mi, yeni gününde O Hayat Benim mi, Kara Yazı mı, Aşk ve Gurur mu?

Reyting yarışında Salı gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ANNE' BU HAFTA ZİRVEDE RAHAT!

atv'nin yayın akışındaki değişiklik nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünün yayınlanmadığı günün tüm kişilerde birincisi Anne dizisi oldu.

O Hayat Benim yeni gününde pek alışmadığı 15. sırada kendine yer bulurken; Kanal D'nin bekleneni veremeyen yenilerinden Kara Yazı 18. sırada yer aldı.

Show TV'nin Aşk ve Gurur'u ise gözden çıkartılmışa benziyor. Oldukça geç saatte ekranlara gelen dizi geçtiğimiz hafta olduğu gibi 35. sırada günü tamamladı.

17-04/12/kara-yazi.jpg

'ANNE' AB'DE DE RAKİPSİZ!

AB kategorisinde de günün en çok izlenen yapımı Anne oldu.

Kara Yazı bu kategoride geçen haftaya göre bir sıra düşüşle 9. sırada yer alırken; Aşk ve Gurur 17. ve O Hayat Benim 20. sırada günü tamamladılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

"Anne 23. Bölüm - Ayrılık konuşması mı Bu?"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin