Kenan İmirzalıoğlu yeni bir diziyle ekranlara dönüyor!

7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Ezel dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzaloğlu ekranlara dönme kararı aldı.

Sibel Karagöl
12 Nisan 2017 - 15:00
Gündem

En son Karadayı dizisinde oynayan ve uzun süredir ekrandan uzak durma kararı alan ünlü oyuncu  Kenan İmirzalıoğlu, ekranlara geri dönüyor!

17-04/12/ki.jpg

1998 ile 2002 yıllarında fırtına gibi esen "Deli Yürek" dizisinde Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu daha sonra Türkiye'nin en çok aranan oyuncularından olmuştu. Bir çok dizide başarıyla oynayan İmirzaloğlu, Ezel dizisinde Ezel Bayraktar karakteriyle milyonların sevgisini ve beğenisi kazanmıştı. En son 2015 yılında Karadayı dizisinde yer alan yakışıklı oyuncu dizilerin gereksiz uzunluğundan şikayetçi olmuş, bir daha uzun dizilerde yer almayacağını açıkça belirtmişti.

17-04/12/ki2.jpg

Geçtiğimiz günlerde dizi senaristleri dizi sürelerinin uzunluğuna bir "dur" demek için kamuoyuna açıklama yapmış bir çok ünlü isimde bu durumu desteklemişti. Kenan İmirzalıoğlu’da dizi sürelerine itiraz eden isimler arasında yer alıyor.

İLGİLİ İÇERİK

İki yıldır hiç bir dizide ve filmde yer almayan İmirzaloğlu, geçtiğimiz sene güzel oyuncu Sinem Kobal ile dünya evine girmiş, özel hayatına zaman ayırma kararına devam etmesine rağmen popülerliğini koruyan oyuncuyu O3 Medya yeni projesiyle ikna etmeyi başardı.

17-04/12/ks.jpg

Ekim’de çalışmalarına başlanacak dizinin ismi ve oyuncu kadrosu henüze kesinlik kazanmamasına rağmen, projenin Kanal D ekranlarından yayınlanacağı konuşuluyor.

Ezel Fırtınası Geri Mi Dönüyor?

Ayrıca geçtiğimiz hafta Ezel dizisinin senaristi Kerem Deren yeni projesiyle ekranlara geleceği konuşuluyordu. İmirzaloğlu ve Deren'in mükemmel uyumu göz önüne alındığında, yakışıklı oyuncunun başarılı senarist ile aynı projede yer alıp almayacağı ise merak konusu oldu. 

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin