Atlanta Çocuk Cinayetleri dizi oluyor: No Place Safe

1979-1980 seneleri arasında gerçekleşen ve tarihe "Atlanta Çocuk Cinayetleri" olarak geçen ürkütücü dönem dizi olarak ekranlara geliyor.

Volkan Küçükel
12 Nisan 2017 - 15:03
Gündem

1979-1980 seneleri arasında gerçekleşen ve tarihe "Atlanta Çocuk Cinayetleri" olarak geçen ürkütücü dönem televizyon dizisi olarak ekranlara geliyor.

FX'TEN YENİ DİZİ: NO PLACE SAFE

Emmy ödüllü American Crime ortak yaratıcısı Regina King (Enemy of the State, The Leftovers), dizinin yaratıcı/yürütücü yapımcısı John Ridley (12 Years a Slave, Undercover Brother) ile birlikte "No Place Safe" isimli yeni dizi projesinin çalışmalarına başladı.

Kim Reid'in No Place Safe isimli anı kitabı ve gerçek hayat hikayesinden esinlenerek küçük ekranlara uyarlanacak dizide King ayrıca oyuncu kadrosunda da karşımıza çıkacak.

Kablolu televizyon kanallarından FX için hazırlanan proje ABC Signature Studios yapımcılığında hazırlanıyor. Wendy Calhoun (Empire, Nashville) kitabın ekran uyarlamasını gerçekleştiren isim. Calhoun, yazarlığı dışında Ridley ve American Crime'ın eski yürütücü yapımcısı Michael McDonald, Reina King ve Regina King ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

17-04/12/no-place-safe-1491998428.jpg

Proje, Regina King'in yapım şirketi olan Royal Ties'ın yakın zamanda ABC Studios ile imzaladığı anlaşmanın bir parçası olarak doğdu. King'in kardeşi olan Reina King ise o şirketin geliştirme müdürü olarak görev yapmakta.

ATLANTA ÇOCUK CİNAYETLERİ HAKKINDA

Dizinin dayandığı Atlanta Çocuk Cinayetleri, 1979'un ortalarından 1980 Mayıs'ına kadar 28 Afro-Amerikan çocuk, ergen ve genç yetişkinin cinayete maruz kaldığı bir dönem olarak biliniyor. Açılan soruşturmanın ardından iki yetişkin gencin cinayetiyle ilişkilendirilen Atlanta yerlisi Wayne Williams ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştır. Tüm çocukların cinayeti Williams ile ilişkilendirilememiş olsa da polis bu davayı Willaims'ın yakalanmasının ardından kapatmıştır.

"NO PLACE SAFE" KONUSU

No Place Safe; annesinin bu davada Fulton Bölge Savcısı araştırmacısı olarak olarak yer aldığı 13 yaşındaki Reid'in gözünden katilin yakalanma sürecini bizlere yansıtacak.

Dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

17-04/12/regina-king.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin