The Mist dizisinden ilk fragman geldi!

Spike TV'nin yaklaşmakta olan Stephen King eseri uyarlaması The Mist'ten ilk fragman ve poster yayınlandı.

Volkan Küçükel
12 Nisan 2017 - 10:35
Gündem

"Sisin içinde bir şey var"...

THE MIST DİZİSİNDEN İLK FRAGMAN VE POSTER YAYINLANDI

Duyurulduğundan itibaren merakla beklenen diziler listesine aldığımız Spike TV'nin yaklaşmakta olan Stephen King eseri uyarlaması "The Mist"ten ilk fragman yayınlandı.

"THE MIST" KONUSU

2007 senesinde yönetmenliğini Frank Darabont'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden ve Andre Braugher gibi isimlerin yer aldığı bir beyaz perde uyarlaması da bulunan eserin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak dizisinin hikayesi; Bridgeville, Maine sakinlerinin başta zararsız görünen ancak ölümcül hale bürünen bir sis dalgasıyla sarılmaları sonrasında yaşanan gerilim dolu olayları ekranlara getiriyor.

Sayısız esrarengiz, tuhaf tehditler içeren ve tam bir kaos ortamı yaratan bu sis dalgası kasaba halkının adeta insanlığını test edecektir.

17-04/12/the-mist-dizisi-poster.jpg 

Morgan Spector (Allegiance), Alyssa Sutherland (Vikings), Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie (Madam Secretary), Russell Posner, Dan Butler (Frasier), Isiah Washington, Jr. ve Frances Conroy gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran The Mist'in televizyon için yeniden uyarlanmasını yazar/yürütücü yapımcı Christian Torpe gerçekleştirdi.

THE MIST NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Spike TV, Weinstein Company yapımcısı Bob Weinstein ve Christian Torpe ortak yapımcılığında yapımcılığında hazırlanan dizi 22 Haziran Perşembe akşamından itibaren izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Diziden yayınlanan fragmanı hemen aşağıda izleyebilirsiniz:

"The Mist" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin