Shooter 2. sezon ne zaman başlıyor?

USA Network'ün geçtiğimiz yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı temposu yüksek draması Shooter'ın ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı artık belli!

Volkan Küçükel
12 Nisan 2017 - 01:04
Gündem

USA Network'ün geçtiğimiz yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı ve gördüğü ilgi üzerine ikinci sezon onayını da kapan temposu yüksek draması "Shooter"ın ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı artık belli!

SHOOTER 2. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ

Kanaldan yapılan basın açıklamasına göre dizinin yeni sezonu 18 Temmuz Salı akşamından itibaren USA Network ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Pulitzer ödüllü Amerikalı romancı Stephen Hunter'in 1993 senesinde yazdığı çok satan 'Point of Impact' isimli gerilim türündeki eseri ve 2007 yapımı Paramount filmi Shooter'dan küçük ekranlara uyarlanan dizinin hikayesi; kendisine kurulan komplo sonucunda ABD Başkanı'na karşı düzenlenen suikastın sorumlusu olarka lanse edilen keskin nişancı Bob Lee Swagger'ın (Ryan Phillippe) gerçekleri ortaya çıkarma çabasını ekranlara yansıtıyor.

17-04/12/shooter-dizi.jpg

Oyuncu kadrosunda Shantel VanSanten, Omar Epps, Eddie McClintock, Cynthia Addai-Robinson, Tembi Locke, David Marciano ve Sean Cameron Michael gibi isimleri de bulunduran Shooter'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Mark Wahlberg, Stephen Levinson, Lorenzo di Bonaventura ve John Hlavin yer alıyor.

İlk sezonundaki izlenme oranları gayet tatminkar olan Shooter; Paramount TV ve Universal Cable Prods yapımcılığında hazırlanıyor.

SHOOTER 2. SEZON FRAGMANI YAKINDA!

Shooter için önümüzdeki haftalarda ikinci sezon fragmanının da gelmesi bekleniyor.

"Shooter" 2. sezon teaser video:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin