11 Ocak 2019 Cuma reyting sonuçları! Payitaht Abdülhamid bu hafta kaçıncı sırada?

11 Ocak 2019 Cuma günü reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
12 Ocak 2019 - 11:06
Reyting

11 Ocak 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen programı hangisi oldu?

Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Kızım, Gülperi gibi iddialı dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmadığı bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda olan tek dizi geçen hafta olduğu gibi TRT'nin Payitaht Abdülhamid'i oldu.

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizin devamında...

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

11 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

19-01/12/11-ocak-cuma-total-reytingler.jpg

11 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/12/11-ocak-cuma-ab-reytingler.jpg

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD BU HAFTA KAÇINCI OLDU?

"Bu devletten ümidini kesenlerden, bu milletin yolunu kesenlerden hesap kesilecek!" TRT 1'in dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, Twitter'da #KadimSır etiketinin kullanıldığı 69. bölümü ile geçen haftaya kıyasla izlenme oranlarında ufak bir düşüş yaşasa da AB'de 2.; totalde ise 4. sırada kendine yer bularak başarılı bir akşam geçirdi.

Güçlü rakiplerinin yeni bölümlernin yayınlanmamasını bu hafta da fırsat bilen yapım her iki kategoride zirveye yakın seyretti.

19-01/12/payitaht-abdulhamid-69-bolumden-kare.jpg

TOTAL VE AB'DE DİĞER SIRALAR NASIL?

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber tüm kişilerde günü zirvede tamamlarken Türk sineması Mucize ve Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın tekrar bölümü listenin sonraki sıralarını paylaştılar.

AB'de zirvede yine Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer alırken; Türk sineması Mucize ve günün bir başka Türk sineması Anamız Var üst sıraları paylaşan diğer yapımlar oldular.

"Payitaht Abdülhamid" 70. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin