Payitaht Abdülhamid bu akşam var mı? Yeni bölümde neler olacak?

TRT 1 ekranlarının ilgi ve heyecanla takip edilen dizisi Payitaht bu akşam var mı? Merakla beklenen yeni bölümde neler olacak?

Nurşah
11 Ocak 2019 - 17:37
Yeni Bölüm

Başarılı ve usta isimlerden oluşan kadrosu ile izleyicilerini ekran başına kilitleyen Payitaht Abdülhamid bu akşam var mı? Sevilen dizinin merakla beklenen yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? İşte detaylar...

19-01/11/payitaht-bu-aksam-var-mi.jpg

Payitaht Abdülhamid bu akşam var mı?

Bülent İnal'ı Sultan Abdülhamid karakteri ile izlediğimiz TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid bu akşam nefes kesen yeni bölümü ile izleyici karşısında olacak... Büyük bir heyecanla beklenen bölümde en sonunda gerçekler ortaya çıkacak...

 19-01/11/payitaht-abdulhamid-69-bolum.jpg

Payitaht Abdülhamid 69. bölümde neler olacak?

Kendisine atılan iftira sonucu idam cezasına mahkum edilen Halil Halid Paşa'yı zor anlar beklemektedir. Kendisine bir çıkış yolu göremeyen Halil Halid, Sultan Abdülhamid'e vasiyetini gönderir... Halil Halid'in idam kararını öğrenen Zeynep ise büyük bir üzüntüye kapılır. Heyecan dolu bölümde Sultan'ın gerçekleri öğrenip Halil Halid'in cezasını durdurup durduramayacağını öğreneceğiz.

Tüm bunlar olurken Şivenaz ile Bidar arasında süregelen savaşta bu sefer kim galip gelecek? Şivenaz hazırladığı yeni planla Bidar Sultan'ı oldukça zor bir durumda bırakacak gibi görünüyor. Payitaht Abdülhamid heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak!

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin