Acun Ilıcalı'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Itır Esen'le fotoğrafı ortaya çıktı!

Şeyma Subaşı ile aniden yollarını ayıran Acun Ilıcalı'nın gönlünü Itır Esen'e kaptırdığı konuşulurken ilk fotoğrafları ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Merve Mutlu
11 Ocak 2019 - 17:21
Magazin

Tv8'in sahibi olan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın, Şeyma Subaşı ile ayrılıklarının ardından adı Deren Talu ile aşk iddialarına karışmış, ancak taraflar bunu hızla yalanlamıştı. Şimdi de Itır Esen ile ilişkisi olduğu iddia edilen Acun Ilıcalı'nın, Dubai'de Esen ile çekilmiş fotoğrafı bulundu. 

2017 Miss Turkey Türkiye güzeli seçilen ve 15 Temmuz'a dair paylaşımları nedeniyle tacı elinden alınan Itır Esen ile yapımcı Itır Esen arasında ilişki yaşadıkları ve hatta Dubai'de tatil yaptıkları dedikoduları dolaşıyordu.

19-01/11/acun.png

Snobmagazin, Acun Ilıcalı ile Itır Esen'in 2 Ocak 2019'da Dubai'de Robertos adlı lüks restoranda yemek yedikleri esnada çekilmiş olan fotoğrafı ortaya çıkardı ve bu iddiaları güçlendirdi.

Acun Ilıcalı ve Itır Esen'in aralarındaki ilişkinin ne olduğu henüz bilinmemekle beraber, Vakitsiz Horoz'un iddiaları da ikilinin daha öncesinde Bağdat Caddesi'nde bir restoranda görüldükleri ve birlikte tiyatroya gittikleri yönünde. 

Itır Esen kimdir?

19-01/11/itir-esen.png

Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu ve oyuncu Itır Esen'in yeğenidir. Miss Turkey 2017 finalisti olan Esen, 1999 yılında dünyaya gelmiştir.

İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi olan Itır Esen,ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin