Project Blue Book 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

History'nin UFO temalı yeni dizisi Project Blue Book'un yeni bölümünde neler olacak?

Oscar ödüllü Robert Zemeckis'in yapımcıları arasında bulunduğu History Channel'ın UFO araştırmaları temalı dizisi "Project Blue Book" geride bıraktığımız hafta ekran serüvenine başladı.

10 bölümden oluşan ilk sezon senaryosunu David O'Leary'nin kaleme aldığı Project Blue Book'un hikayesi; 1950 ve 1960'lı senelerde ABD Hava Kuvvetleri tarafından desteklenen ve UFO olaylarını araştırmak için oluşturulan resmi soruşturma programı 'Project Blue Book (Mavi Kitap Projesi)' üzerinden şekilleniyor.

PROJECT BLUE BOOK İLK BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizinin ilk bölümü "The Fuller Dogfight" izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.27 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Kanalın Vikings, Six ve Knightfall gibi yapımlarının reyting ortalamalarına bakılırsa dizinin ekran macerasına iyi bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

19-01/13/project-blue-book-1-sezon-2-bolum-fotograf2.jpg

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Project Blue Book; Robert Stromberg'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 2. bölümü "The Flatwoods Monster" ile 15 Ocak 2019 Salı akşamı History Channel ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-01/13/project-blue-book-1-sezon-2-bolum-fotograf1.jpg

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Her bir bölümünde, Birleşik Devletler tarihinin en gizemli döneminde orijinal tarihi olaylarla UFO teorilerini harmanlayan gerçek dosyalardan yararlanan dizinin yeni bölümünde tarihte Flatwoods Canavarı olarak bilinen olay konu edinilecek.

Dr. Hynek (Aidan Gillen) ve Yüzbaşı Quinn (Michael Malarkey), Batı Virginia'da bir kadın ve iki çocuğunun, çiftliklerinin yanında gerçekleşen bir uçan daire kazasına ve ateşli enkazdan çıkan bir uzaylıya tanık olması vakasını araştıracak.

BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-01/13/project-blue-book-1-sezon-2-bolum-fotograf3.jpg

19-01/13/project-blue-book-1-sezon-2-bolum-fotograf4.jpg

"Project Blue Book 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin