13 Reasons Why dizisinin olası 3. sezonunda Katherine Langford olmayacak!

13 Reason Why dizisinin 3. sezonunun olup olmayacağı henüz belli değil ancak belli olan tek şey Hannah Baker'a hayat veren Katherine Langford'un diziye veda ettiği...

Volkan Küçükel
28 Mayıs 2018 - 08:48
Gündem

Netflix'in özellikle genç kitle tarafından büyük ilgiyle takip edilen dizisi "13 Reasons Why (Ölmek İçin On Üç Sebep)"ın 13 bölümden oluşan ikinci sezonu 18 Mayıs tarihinde Netflix abonelerine sunuldu.

18-05/28/spoiler-dikkat.png

Hannah Baker'ın ölümünün ardından Liberty Lisesi'ne karşı açılan davanın duruşmalarına ve öğrencilerin davada tanıklık yaptıkça daha fazla şaşırtıcı gerçeğin ortaya çıkmasına tanıklık ettiğimiz bir sezon daha geride kalırken olası yeni sezon öncesi bir oyuncunun artık dizide görünmeyeceği kesinlik kazandı.

18-05/28/13-reasons-why-dizisi-1527486032.jpg

KATHERINE LANGFORD OLASI YENİ BİR "13 REASONS WHY" SEZONUNDA OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

Yayıncı online platform Netflix, henüz 13 Reasons Why'ın gelecek sene devam edip etmeyeceğini açıklamış değil. Ancak şurası bir gerçek; eğer yeni sezon olursa, Katherine Langford'suz (Hannah Baker) bir sezon olacak!

İkinci sezon finalinde karakteri Hannah'a veda eden Langford, EW'ya verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Bana göre, Hannah'ın hikayesini birinci sezonda tüm yanlarıyla anlattık. İkinci sezonun son bölümünü yapmak benim için çok zorlayıcı oldu çünkü Hannah'ın gitmesine izin verdiğim sahne vardı. İkinci sezon oldukça sıkıntı vericiydi, Hannah'ı oynuyor olsam da gerçekte o değildi..."

18-05/28/katherine-langford.jpg

Langford'un bahsetmiş olduğu sezonun son bölümü Kyle Patrick Alvarez'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Bye" isimli bölüm.

Hannah Baker'ı son yolculuğuna uğurlamak için toplanan sevenlerinin birbirlerini avutmaya çalıştığı bölümde Hannah'ın ruhunun Clay'in (Dylan Minnette) içinde bulunduğu kiliseye girmesine ve daha sonra kiliseden çıkmasına, Hannah'ın artık huzuru bulduğuna tanıklık etmiştik.

18-05/28/lmek-icin-13-sebep-1527486055.jpg

Langford verdiği röportajda konuyla ilgili sözlerini şöyle sonlandırdı:

"İkinci sezon karakterim için bir nevi arafta olmak gibi bir şeydi. Ve sonunda resmi olarak Hannah'a veda edebiliyorum. Bana göre Hannah'ın gitmesine ilk sezonda izin vermiştim; ikinci sezon ise Clay'in Hannah'a vedası ve onun gitmesine izin vermesi ile ilgiliydi."

13 Reason Why'ın yeni sezonunun gelip gelmeyeceği konusunda önümüzdeki günlerde bir duyuru yapılması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin