Dizi ve sinema oyuncusu Elizabeth Sung hayatını kaybetti

Yalan Rüzgarı, Bir Geyşanın Anıları gibi çeşitli yapımlardan tanıdığımız aktris Elizabeth Sung 63 yaşında hayatını kaybetti.

Volkan Küçükel
28 Mayıs 2018 - 09:37
Gündem

Televizyon ve sinemada birçok yapımda rol almış aktris Elizabeth Sung hayatını kaybetti.

ELIZABETH SUNG 63 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

30 yıllık oyunculuk kariyeri boyunca The Young and the Restless, The Sopranos ve Curb Your Enthusiasm gibi diziler ile Memoirs of a Geisha ve The Joy Luck Club gibi filmlerin içinde yer aldığı sayısız yapımda yer alan aktris, The Associated Press'in verdiği bilgiye göre geçtiğimiz hafta içinde 63 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Sung'un ölüm nedeniyle ilgili detaylar paylaşılmadı.

18-05/28/elizabeth-sung.jpg

SUNG'UN KARİYERİ

1954 senesinde Happy Valley, Hong Kong'da doğan Sung oyunculuk yanında Juilliard eğitimli bir dansçıydı. Oyunculuk koçluğu da yapan Sung kariyerinin ilk döneminde The Equalizer, China Beach, Murder, She Wrote, Knots Landing gibi diziler ve beyaz perdede Tango & Cash, The Joy Luck Club gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak göründü.

Oyuncunun tanınmaya başladığı yapım ise 1994-95 yıllarında Luan karakteriyle dahil olduğu The Young and the Restless (Yalan Rüzgarı) dizisi oldu.

18-05/28/soap-opera.jpg

Kariyerinin bundan sonraki döneminde Lethal Weapon 4 (Cehennem Silahı 4), Falling for Grace ve Memoirs of a Geisha (Bir Geyşanın Anıları) gibi çeşitli filmlerde karşımıza çıkan Sung, 90'lı yılların ortalarından itibaren Picket Fences, Charmed, NYPD Blue, Touched by an Angel, House M.D., Desperate Housewives, CSI, NCIS: Los Angeles, Hawaii Five-O ve Curb Your Enthusiasm gibi sayısız dizide konuk rollerle göründü.

Aktrisi son dönemde Shameless, Elementary, It's Always Sunny in Philadelphia, Criminal Minds: Beyond Borders ve Disjointed dizilerinde izledik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin