14 Ocak Salı akşamı en çok ne izlendi?

Salı akşamının en çok izlenen dizisi hangisi?

Merve Mutlu
15 Ocak 2020 - 12:26
Reyting

Ekranların sevilen dizileri 14 Ocak Salı akşamı da reytinglerde birbirleri ile yarıştı. Günün en çok izlenen dizisinin hangisi olduğu sorusu ise merak uyandırdı. 

20-01/15/en-cok-ne-izlendi.jpg

Başrolünde Özge Özpirinççi'nin yer aldığı Kadın dizisi, Timuçin Esen'in başrolde olduğu ve House M.D.'den uyarlanan Hekimoğlu dizisi, Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'i başrolde bir araya getiren ekranların yeni projesi Ramo dizisi ile Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun yeni dizisi Tutunamayanlar geçtiğimiz akşam yeni bölümleri ile reyting savaşındaydı. 

Salı akşamı en çok ne izlendi?

20-01/15/diziler.jpg

Total’de zirvenin sahibi 78. bölümü ile Kadın dizisi oldu. AB'de 3. ABC 1'de de zirve ortağı olan dizi günün en çok izlenenleri arasına girdi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz akşam 2. bölümü izleyici ile buluşan Tutunamayanlar ise Total’de 19., AB’de 6., ABC 1’de ise 11. sırada yerini aldı. 

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hekimoğlu, Total’de 4., AB’de 2., ABC 1’de 3. oldu. İlk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Ramo dizisi ise zirveye oynadı ve Total’de 3., AB ve ABC 1’de 4. oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin