You 3. sezon olacak mı? Netflix popüler dizisinin geleceğini duyurdu!

Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan You'nun 3. sezonu olacak mı sorusu cevabını buldu! Detaylar...

Netflix'in popüler dizilerinden "You"nun geleceği belli oldu!

YOU 3. SEZON YOLDA!

26 Aralık 2019'da ikinci sezon bölümleriyle izleyicisiyle buluşan diziye Netflix'ten resmi 3. sezon onayı çıktı.

YOU 3. SEZON NE ZAMAN? YENİ SEZON DETAYLARI

Yeni sezon ilk iki sezonda olduğu gibi 10 bölümden oluşurken bölümler 2021 yılı içinde Netflix arşivindeki yerini alacak.

Penn Badgley ve Victoria Pedretti ikilisi üçüncü sezonda da devam edecekleri kesin olan isimlerken; sezonun yeni oyuncuları ile ilgili gelişmelerin önümüzdeki aylarda duyurulması bekleniyor.

20-01/15/you-yeni-sezon-1579069155.jpg

Ortak yaratıcılar Sera Gamble ve Greg Berlanti ise yürütücü yapımcı pozisyonunda dümenin başında olmaya devam edecekler.

"YOU" NETFLIX'İN EN POPÜLER DİZİLERİNDEN BİRİ OLMAYI BAŞARDI!

Caroline Kepnes'in kaleme aldığı roman serisinden uyarlanan You'nun yeni sezon onayı almasının sürpriz olmadığını rahatlıkla söylemek mümkün.

İkinci sezonunun yayınlanmasının sadece günler sonrasında açıklanan Netflix'in 2019 yılındaki en popüler 10 dizisi listesine Stranger Things, The Witcher, The Umbrella Academy, Dead to Me'nin ardından beşinci sıradan giriş yapan yapım Twitter gibi sosyal medya mecralarında da oldukça güçlü bir etkileşime sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

20-01/15/you-3-sezon-twitter.jpg

Berlanti Productions, Alloy Entertainment & Warner Horizon Scripted Television yapımcılığında hazırlanan You'nun yürütücü yapımcı kadrosu Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo, Silver Tree, Michael Foley ve Justin Lo'dan oluşuyor.

"You" (Netflix) 2. sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin