Grace and Frankie 6. sezon Netflix'te başladı! Yeni sezon hakkında bilmeniz gerekenler!

Netflix'in en uzun soluklu komedisi Grace and Frankie'nin 6. sezonu başladı! Grace and Frankie 6. sezon konusu, fragmanı, bölümleri ve fotoğrafları...

Jane Fonda, Lily Tomlin, Martin Sheen'li Netflix komedisi "Grace and Frankie"nin 6. sezon bölümleri 15 Ocak 2020 Çarşamba günü itibarıyla Netflix arşivindeki yerini aldı.

GRACE AND FRANKIE 6. SEZON BAŞLADI!

Netflix'in devam etmekte olan orijinal dizileri içinde en çok bölümlü dizisi olma unvanına sahip olan dizinin yeni sezonu 13 bölümden oluşuyor.

Süreleri 28 ila 32 dakika arasında değişen 6. sezon bölüm isimleri şöyle sıralanıyor: "Yeni Evliler", "Kurtarma", "Zengin Avcısı Çıtır", "Çılgın Ceviz", "Günah Çıkarma", "Kötü Dinleyici", "Sürprizler", "Kaburga", "Teker Teker İş Çevirmek", "Koku", "Alay Konusu", "Shark Tank" ve "Değişim".

20-01/15/grace-and-frankie-6-sezon-fotograf.jpg

"GRACE AND FRANKIE" 6. SEZON HİKAYESİ

Altıncı sezonda Grace'in, Nick ile evlenerek yeni evli bir kadın olmasıyla işler biraz farklı bir hal alıyor ve Grace'in evliliği başlı başına bir sorun olarak beliriyor! Bu arada yeni bir iş fikri iki kadını da ayakta ve canlı tutan önemli bir etken oluyor.

Sezonun açılış bölümünde Frankie, Grace'in verdiği beklenmedik haberle şaşkınlık yaşar ancak herkes Bud ve Allison'u yolcu etmek için bir araya gelinceye kadar duygularını saklar.

20-01/15/grace-and-frankie-6-sezon-foto3.jpg

GRACE AND FRANKIE 7. SEZON OLACAK MI?

Marta Kauffman ve Howard J. Morris'in yaratıcısı olduğu dizinin önümüzde bir sezonu daha var! 2021 yılı içinde yayınlanacak 7. sezon dizinin final sezonu niteliğinde olacak.

16 bölüm ile en fazla bölüm sayısına sahip sezon olacak yedinci sezonun tamamlanmasıyla birlikte yapım toplamda 94 bölümle Netflix arşivindeki yerini almış olacak.

Final sezonunun çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanması planlanıyor.

"Grace and Frankie" 6. sezon Türkçe alt yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin