Zemheri Firuze (Ayça Ayşin Turan) kimdir?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Zemheri'nin Firuze'si kimdir? Kaç yaşında, önceki dizileri... İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
15 Ocak 2020 - 14:11
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası ile hazırlanan ve Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmak için gün sayan yeni dizi Zemheri'nin oyuncuları oldukça dikkat çekiyor. Firuze ve Ayaz'ın kader tarafından birleştirilmeleri ve ayrılıklarını konu alacak dizide Firuze kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenleri..

Zemheri Firuze kimdir?

20-01/03/firuze.png

Firuze hem okuyan hem de çalışarak ev ekonomisine katkıda bulunan güzeller güzeli bir kızdır. Firuze'nin babası inşaat işçisidir ve inşaatta yaşanan bir asansör kazasında babası haksız yere suçlanınca hayatı daha da zorlaşacak bu sayede önce hayatının aşkını bulup sonra da kaybedecektir. 

Zemheri dizisinde Firuze karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan'dır. 

Ayça Ayşin Turan kimdir?

20-01/03/ayca-aysin-kimdir.jpg

25 Ekim 1992 doğumlu güzel oyuncunun tanınması Fox Tv’de yayınlanan Dinle Sevgili dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteri ile olmuştur. Genç oyuncu Asi, Hayal ve Gerçek gibi dizilerde de rol almış, aynı zamanda sinema çalışmaları da olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin