Zemheri Ertan (Caner Cindoruk) kimdir?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Zemheri'nin Ertan'ı kimdir? Kaç yaşında, önceki dizileri... İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
15 Ocak 2020 - 14:45
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmak üzere Ay Yapım imzası ile hazırlanan ve geri sayımı başlayan yeni dizi Zemheri'nin oyuncuları oldukça dikkat çekiyor. Sevilen oyuncu kadrosunu bir araya getiren ve Firuze ile Ayaz'ın kader tarafından birleştirilmeleri ve ayrılıklarını konu alacak dizide Ertan kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenleri..

Zemheri Ertan kimdir?

20-01/03/caner-cindoruk.png

Ayaz'ın patronu olan Ertan, Berrak'ın da abisidir. Berrak ile birbirlerine çok düşkün olan Ertan, onun mutlu olması için her şeyi yapar. Dizinin kırılma noktası olan asansör kazası onun inşaatında olmuştur ve suçu da bir işçiye atmıştır. O işçi de Firuze'nin babasıdır. 

Zemheri dizisinde Ertan karakterini Caner Cindoruk canlandırmaktadır. 

Caner Cindoruk kimdir?

20-01/03/caner-cindoruk-kimdir.jpg

1 Ocak 1980 doğumlu oyuncu, Çukurova Üniversitesi konservatuar tiyatro bölümü mezunu. Öykü yazarı bir babaya, ev hanımı bir anneye ve oyunculuğu seçmiş 2 kardeşe sahip. Hanımın Çiftliği dizisi ile tanınan oyuncu birçok dizide rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin