Stumptown 1. sezon 11. bölüm ne zaman? Yeni bölümde Lucifer'dan konuk var!

Cobie Smulders'lı Stumptown'ın yeni bölümünde neler olacak? Lucifer'dan Inbar Lavi'nin konuk olacağı 1. sezon 11 bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Greg Rucka imzalı aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan "Stumptown" dizisi son olarak geçtiğimiz hafta "Reality Checks Don't Bounce" isimli bölümle ekranlardaydı.

STUMPTOWN 1. SEZON 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir zamanlar ordu bünyesinde istihbarat için deniz aşırı görev yapan şimdilerde ise Portland-Oregon'da özel dedektiflik yapan Dex Parios'un evine geri döndükten sonra karmaşık bir aşk hayatı, yükselen kumar borçları ve ilgilenmek zorunda olduğu erkek kardeşiyle yaşamını sürdürmeye çalışmasına odaklanan hikayeye sahip Stumptown'ın yayınlanan son bölümünde; Dex, kayıp erkek kardeşini bulmasına yardımcı olmak için ünlü bir televizyon hakimi tarafından işe alınır. Ancak kısa sürede onu arayan tek kişinin kendisi olmadığını keşfeder. Başka bir yerde, sorumluluğu altındaki bir arabanın kaçırılmasının ardından Hoffman araba hırsızlarının izini sürmek için Grey'den yardım talep eder. Bu arada Dex eve döndüğünde Ansel'den gelen beklenmedik haberlere hazırlıklı değildir.

20-01/15/stumptown-1x10-foto6.jpg

STUMPTOWN 1. SEZON 10. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Alex Zakrzewski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.72 milyon izleyici rakamlarını elde ederek sezon ortalamasına yakın bir sonuç ortaya koydu.

Dizinin genel izlenme oranları ortalaması vasat düzeyde seyrediyor.

STUMPTOWN 1. SEZON 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

Louisa Levy'nin senaryosunu kaleme alıp, Stacey K. Black'in (NCIS: New Orleans, Major Crimes) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 11. bölümü "The Past and the Furious" 15 Ocak 2020 Çarşamba akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde neler olacak?

20-01/15/stumptown-1x11-foto2.jpg

STUMPTOWN 1. SEZON 11. BÖLÜM KONUSU

Dex, evlat edindirildiğini keşfetmesinin ardından Sue Lynn'ın yardımıyla öz anne ve babasını bulmak için çalışır.

Ansel, yirmi birinci doğum günü için yapılması gerekenler listesi oluşturur ve her bir maddeyi tamamlaması için Grey'in desteğini alır.

Başka bir yerde ise Grey, Hoffman ile birlikte çalışmaya devam ederken tehlikeli bir gizli görev içine girer.

Oyuncu kadrosu: Cobie Smulders (Dex Parios), Jake Johnson (Grey McConnell), Tantoo Cardinal (Sue Lynn Blackbird), Cole Sibus (Ansel Parios), Adrian Martinez (Tookie), Camryn Manheim (Cosgrove), Michael Ealy (Dedektif Miles Hoffman)

Konuk oyuncu: Inbar Lavi (Max)

STUMPTOWN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-01/15/stumptown-1x11-foto3.jpg

20-01/15/stumptown-1x11-foto4.jpg

20-01/15/stumptown-1x11-foto7.jpg

20-01/15/stumptown-1x11-foto5.jpg

20-01/15/stumptown-1x11-foto6.jpg

"Stumptown" (ABC) 1. sezon 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin