Ottoman Rising'den ilk tanıtım yayınlandı!

Netflix'in yeni belgesel projesi Rise of Empires : Ottoman'ın ilk fragmanı yayında!

Merve Mutlu
15 Ocak 2020 - 15:09
Gündem

Başarılı oyuncu kadrosunda: Cem Yiğit Üzümoğlu, Tuba Büyüküstün, Damla Sönmez, Birkan Sokullu, Baki Davrak ve Erdal Yıldız gibi başarılı isimleri bir araya getiren Rise of Empires: Ottoman Rising isimli yeni belgesel projesinin ilk tanıtımı yayınlandı ve geri sayım başladı. 

20-01/15/rise-of-ottoman.png

Karga Seven Pictures'ın kurucu ortaklarından Emre Şahin’in senaristliğini üstlendiği ve senaryosunu da Kelly McPherson ve Elizabeth Lake'in birlikte yazdığı yeni Netflix projesi Ottoman Rising'in hazırlıkları tamamlandı ve geri sayım başladı. 

Rise of Empires : Ottoman Rising ne zaman başlıyor?

20-01/15/ottoman-rising.png

Osmanlı devletinin yükselme devrini konu alacak olan dizi, 24 Ocak'ta Netflix'te yayında olacak. 6 bölümden oluşacak olan belgeselde Bizans'ın başkenti Konstantinopolis için yapılan seferle başlayan yeni çağa ışık tutacak. 

Rise of Empires: Ottoman fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin