15 Şubat Survivor All Star 2024'te düello oyununu kim kazandı? Adaya kim veda etti?

Survivor All Star 2024 35. bölümüyle ekrana geldi. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yeni eleme adayı kim oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Adaya kim veda etti? Survivor yarışmacıları kimler? Survivor ne zaman başlıyor, hangi gün? Dokunulmazlığın sahibi kim oldu? Haftanın eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024'da büyük ödül ne? Survivor düello kim kazandı? Survivor 2024 All Star reytinglerde kaçıncı oldu? Survivor Kardeniz kimdir? Survivor Yunus Emre neden ceza aldı? Yunus Emre diskalifiye mi oldu? Nagihan neden oyunu bıraktı? Nagihan diskalifiye mi oldu? Mustafa Kemal oyundan atıldı mı? Acun Ilıcalı neden acil durum konseyi yaptı? Ada konseyinde neler yaşandı? Hilmicem İntepe ne zaman Survivor'a dahil olacak? Avatar Atakan yarışmaya girdi mi? Avatar Atakan kimdir? Hilmicem İntepe kimdir? Turabi Survivor'dan ayrıldı mı? Survivor Nihat neden adadan ayrıldı? Ersin Korkut kimdir?

Volkan Usta
16 Şubat 2024 - 09:05
Kültür Sanat

Survivor All Star 2024 nefes kesen bir mücadele ile yine izleyicisini ekran başına kilitledi. Peki düello oyunu sonrası aday kim veda etti? İşte detaylar!

SON BİLEN KAZANIR'DA EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI!

Mavi ve kırmızı takım parkurun dışında da eğlenceli bir oyunda karşı karşıya geldi. Son bilenin oyunu kazandığı mücadele her iki takımda keyifli anlar yaşadı. Oyunun kazananı kırmızı takım ödülün sahibi oldu.

DÜELLO OYUNUNU KİM KAZANDI? ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Mavi takımın konseyi sonrasında ilk eleme adayı Aysu olmuştu. Kırmızı takımın konseyi sonrası ikinci eleme adayı sonrası ikinci eleme adayı Pınar olmuştu. Mavi takımın yapılan son konseyinde üçüncü ise eleme adayı Sahra olmuştu. Kırmızı takımın oylamasından çıkan son eleme adayı ise oy eşitliği sonrası Sema'nın takım kaptanı olup isim açıklamasıyla Aleyna oldu. Düello eşleşmeleri ise Pınar-Sahra ve Aleyna-Aysu şeklinde olmuştu.

Düello öncesi flaş bir durum yaşandı. Sahra'nın yarışmadan son dakika ayrılması sebebiyle Aysu, Pınar ve Aleyna birbirleriyle mücadele etti. Düello mücadelesi sonrası eleme olmadı. Üçlü mücadele de sona kalan isim olan Aysu iki hafta sonra eleme adayı olarak düello yarışmasına çıkacak.

GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor All Star 2024”te gelecek bölümde dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Dokunulmazlık oyunundan sonra ada konseyinde buluşacak olan yarışmacılar kimlerin adını söyleyecek?

Survivor All Star 2024” yeni bölümleriyle 17 Şubat Cumartesi akşamı 20.00’de TV8’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin