17 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Avlu, Bizim Hikaye, Mehmetçik dizilerinden hangisi birinci oldu?

17 Mayıs 2018 reyting sonuçları elimize ulaştı! Avlu, Bizim Hikaye, Mehmetçik Kut'ül Amare ve Kanatsız Kuşlar dizileri reytinglerde ne yaptı? Perşembe akşamı yayınlanan dizilerden hangisi birinci oldu?


18 Mayıs 2018 - 10:24
Reyting

17 Mayıs 2018 Perşembe reyting sonuçları açıklandı! Star Tv ekranlarında yayınlanan Avlu dizisi reytinglerde ne yaptı? Bizim Hikaye, Mehmetçik ve Kanatsız Kuşlar dizilerinden hangisi birinci oldu? Ayrıntılı dizi incelemesi haberimizde yer alıyor!

17 Mayıs 2018 reyting sonuçları (Total)

17.05.2018 AB grubu reyting sonuçları

Bizim Hikaye reyting sonuçları

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi dün akşam 34. bölümü ile izleyicisine kavuştu. Bizim Hikaye 17 Mayıs 2018 reyting sonuç listesinde total grubunun ikinci, AB grubunun ise üçüncü programı olarak yayın gününü noktaladı...

Avlu 8. bölüm reyting sonuçları

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı ekranların sevilen dizisinin dün akşam 8. bölümü yayınlandı. Sürpriz bir sonla biten Avlu 17 Mayıs 2018 reytinglerinde hem total hem de AB grubunda dördüncü oldu! 

Mehmetçik dizisi reyting sonuçları

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi TRT 1 ekranlarında her perşembe günü izleyicisi ile buluşuyor. Sevilen dizi 17 Mayıs 2018 reyting sonuçları listesinde total grubunun dokuzuncu, AB grubunun yedinci programı oldu...

Kanatsız Kuşlar reytingleri

Final yapacağına ilişkin söylentiler bulunan Kanatsız Kuşlar dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile reytinglerde total grubunun 15. AB grunun ise 29. programı oldu!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin