17 Nisan 2018 reyting sonuçları! Mehmed Bir Cihan Fatihi, Kadın, Ufak Tefek Cinayetler dizilerinden hangisi birinci oldu?

17 Nisan 2018 Salı günü reyting sonuçları elimize ulaştı! Geçtiğimiz akşamın severek izlenen dizilerinden hangisi birincilik koltuğuna yerleşti? Mehmed Bir Cihan Fatihi, Ufak Tefek Cinayetler, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reyting sıralaması nasıl oldu?


18 Nisan 2018 - 10:17
Reyting

Salı akşamı yayın akışında yer alan farklı türlerdeki diziler izleyicilere pek çok seçenek sunuyor. Haliyle bu durum reyting yarışını da  alevlendiriyor... 17 Nisan 2018 reyting sonuçları ayrıntılı inceleme listesi haberimizde yer almaktadır. Sevdiğiniz dizilerden hangisi birinci oldu? Mehmed Bir Cihan Fatihi, Ufak Tefek Cinayetler, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reyting sonuçları!

17 Nisan 2018 reyting sonuçları (Total)

17 Nisan Salı AB grubu reyting sonuçları

17 Nisan ABC1 grubu reytingleri

Kadın tüm grupların lideri!

Fox Tv ekranlarının sevilen Kadın 17 Nisan 2018 reyting sonuçlarında tüm gruplarda lider oldu! Geçen haftanın da tüm gruplarının birincisi olan Kadın dizisi anlaşılan o ki yerini kimseye kaptırmayacak...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99. bölüm reyting sonuçları

Atv ekranlarında yayınlanan başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır ikilisini izlediğimiz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz salı akşamı reytinglerinde total grubu ikincisi olarak akşamı noktaladı...

Mehmed Bir Cihan Fatihi

Fatih Sultan Mehmed'in İstanbul'u fetih sürecini anlatan Mehmed Bir Cihan Fatihi yayınlanan 5. bölümü ile 17 Nisan reyting sıralamasında total grubunun beşinci programı oldu! AB grubunda ise dördüncülük sırasına yerleşti.

Ufak Tefek Cinayetler

Her bölümünde bizi asıl soruya, kimin öldüğü sorusuna iyice yaklaştıran Ufak Tefek Cinayetler 17 Nisan 2018 reyting sonuçlarına göre akşamın 4. programı oldu! Geçen hafta total grubu 5.si idi... AB grubunda ise 2. olarak salı akşamını sonlandırdı.

Bir önceki günün reyting sonuçlarına ulaşabilirsiniz... (16 Nisan 2018)

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin