17 Şubat 2019 Pazar reyting sonuçları! Zirve bu hafta el değiştirdi!

17 Şubat 2019 Pazar gününün reytingleri duyuruldu. Savaşçı, Elimi Bırakma ve Kardeş Çocukları reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
18 Şubat 2019 - 10:22
Reyting

17 Şubat 2019 Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? En çok hangi dizi izlendi?

Günün iddialı yapımları Savaşçı, Elimi Bırakma ile kısa sürede zirve yarışında iddialı konuma gelen Star TV'nin Kardeş Çocukları dizisi reyting tablosunda nasıl sıralandılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

17 Şubat 2019 reyting sonuçları (Total)

19-02/18/17-subat-total-reytingler.jpg

17 Şubat 2019 reyting sonuçları (AB)

19-02/18/17-subat-ab-reytingler.jpg

KARDEŞ ÇOCUKLARI BU HAFTA AB'DE GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu'lu kadrosuyla ekran macerasına hızlı bir başlangıç yapan Kardeş Çocukları geçtiğimiz hafta yayınlanan üçüncü bölümüyle hem total hem de AB'nin zirvesine çıkmıştı.

Dizi, bu hafta 4. bölümüyle AB kategorisinde zirvede yer alırken; totalde ise Savaşçı'nın az farkla gerisinde 2. sırada yer aldı ve her iki kategoride izlenme oranlarını yükselterek başarılı bir haftayı daha geride bıraktı.

Twitter'da #YıllarSonra bölüm etiketinin kullanıldığı dizi, dün akşam kısa sürede Türkiye Trend Topic listesine de girdi.

19-02/18/kardes-cocuklari-4-bolum-fotograf.jpg

SAVAŞÇI TOTALDE YENİDEN ZİRVEDE!

Kılıç Timi tehlikenin tam ortasında... Savaşçı dün akşam ekranlara gelen 63. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde Kardeş Çocukları'nı geride bırakarak yeniden zirveye çıkmayı başardı.

AB'de geçen hafta olduğu gibi 6. sırada günü tamamlayan dizi, Twitter'da #kurtlartakipte etiketiyle kısa sürede Trend Topic listesine de girdi.

19-02/18/savasci-63-bolumden-kare.jpg

ELİMİ BIRAKMA ZİRVEDEN UZAK KALDI!

Son haftalarda izlenme oranları düşmeye başlayan Elimi Bırakma, 29. bölümüyle AB kategorisinde Kardeş Çocukları, Survivor Türkiye Yunanistan, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nu takip ederken günü 5. sırada günü tamamladı.

Twitter'da #HerNefesimde etiketiyle akşam boyunca çok konuşulan dizi tüm kişilerde de 5. sırada kendine yer buldu.

19-02/18/elimi-birakma-29-bolumden-kare.jpg

"Kardeş Çocukları" 5. Bölüm Ön İzleme:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin