Vurgun dizisinde Vedat'ın sırrı ne? Kerem ve Eylül kimin çocukları?

Fox ekranlarının yeni başlayan ve oldukça beğenilen dizisi Vurgun'da Vedat'ın sırrı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
18 Şubat 2019 - 10:50
Yeni Bölüm

Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Emre Kınay ve Begüm Birgören'in rol aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Vurgun'da sırlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. 

10 yıllık bir komanın ardından sürpriz bir şekilde gerçekleşen mucizenin ardından uyanan Kemal Vardar'ın, hayatındaki hiçbir şeyin aynı kalmadığını ve ihanete uğradığını gördüğü bir hayatla yeniden tanışmasını konu alan Vurgun dizisinde Vedat'ın sırrını Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu kaleme aldı. 

19-02/18/vurgunnn.png

Vurgun dizisi yeni bölüm sinyalleri, izleyenlerin kafasındaki soru işaretlerini daha da artırıyor. Kemal Vardar'ın uyanıp hayal kırıklığına uğradığı o hayatın içinde yapılan her hamle de izleyicilerin kafasını karıştırıyor. 

Vurgun dizisinde Vedat'ın sırrı ne?

Emre Kınay'ın başarıyla canlandırdığı Vedat karakteri, şimdiden kendisine düşman kazanmış durumda. Ortağı ve en yakın arkadaşı olan Kemal Vardar'ın komaya girmesinin ardından, onun eşi olan Reyhan ile evlenmesi ve çocuk sahibi olması ile herkesi şaşırtan ve düşman kazanan Vedat'ın sırrını, Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu şöyle yazdı:

Vurgun’da, Kerem ufacıkken ilik nakli gerekiyor. Bunun için de bir kardeş lazım. Kemal komada… Olsun, spermler işe yarayabilir. Vedat, araya giriyor ve doktora, “Spermler işe yaramıyor diyeceksin” diye tehdit ediyor. Karşısındaki patron, doktor da kabul ediyor. Reyhan, Vedat’ın spermleriyle Duru’yu dünyaya getiriyor, olanlardan habersiz. Kemal’in sağlam olan spermleri boşa gitmiyor, pamuklara sarıp baktığı hemşiresi Asya çaktırmadan Eylül’ü doğuruyor. Dizide özetle, spermler havada uçuyor. İlerleyen zamanlarda DNA savaşı başlayacaktır! 

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin